Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Len@

Pediatra Katowice

Polecane posty

witam wszystkich, od niedawna mieszkam w Katowicach w centrum (okolice ul. Kościuszki) czy ktoś zna może jakąś przychodnie, która ma umowę z NFZ ( chodzi mi o pediatrę) gdzie będę mogła zapisać moje maleństwo? Termin porodu już niebawem a w szpitalu w którym będę rodziła jest wymagane podanie przychodni do której dziecko będzie zapisane.. z góry dzięki za pomoc

Gość proszęę
Informacja Śląskiego OW NFZ 40-844 Katowice ul. Kossutha 13 tel. (32) 735-19-00 www.nfz-katowice.pl

dzięki ale chciałabym info o jakimś sprawdzonym pediatrze w centrum, może ktoś z was zna i może polecić mi kogoś sprawdzonego, lekarza i przychodnie

i można do tego lekarza chodzić za darmo? szukałam na necie ale nie umiem znaleść na raciborskiej zadnej przychodni,.. wyskakuje mi szpital a przychodni i pediatry brak..

Gość szamanowa
WItam, Ja mieszkam na Jordana i mój synek jest zapisany do Mek-Medu na Panewnickiej. Lekarki - rewelacja. Pani w rejestracji super. Ogólnie jest to ośrodek zdrowia na wysokim poziomie, i oczywiście za darmo.

Gość ona 25 Kce
hmmm ja osobiście nie polecam PAni Dr Szojdy idzie z nia wszystko załatwić jeśli chodzi o l-4 i wogóle moj syn ma 6 lat i raz robione badanie morfologiczne, katar ma i jak to Pani stwierdziła napewno na tle alergicznym bez żadnych badań.... od dłuższego czasu bardzo często mi choruje Pani Dr stwierdza katar kaszel to nie jest choroba ;/ żadnych badań nic tyylko osłuchowo.... zawsze jest ok gardło i pomaca w okolicach uszu .....

Gość gość
Pewnie, ze najwazniejsze jest podejście do dzieci, ja ze swoimi chodze tutaj www.medis.pl do tego maja praktycznie każdy rodzaj poradni, warto

Gość gość
Ja osobiście nie polecam Dr.Szojda najgorszy pediatra z jakim się spotkałam.

Gość gość
w Katoweicaqch niestety dobrych lekarzy nie znam, ale czasem kiedy jeżdżę w odwiedziny do dziadków pod wrocław to dojeżdżam do www.neurologwroclaw.com pani doktor zauważyła nie małe problemy zdrowotne u mojego dziecka...

Gość gość
Na przyszłość Ci powiem, że bardzo fajna przychodnia jest na ulicy Głogowskiej, dokładnie www.economicus.eu. Byłam tam już kilka razy i za każdym razem byłam zadowolona.

Gość gość
Ostatnio słyszałam ze Polmed na Dąbrówki ma pediatre, który przyjmuje na nfz, czy ktoś może polecić?

Gość gość
Cieszymy się bardzo, że z naszym półrocznym synkiem trafiliśmy do przychodni www.vitalonga-nzoz.pl. Lekarz Janusz Radwański wykonał usg stawów biodrowych i natychmiast zastosował właściwe leczenie. Dziś Henio ma 1,5 roku i biega jak szalony. Na szczepienia z dziećmi chodzimy również do tej poradni. Mają szczepionki najwyższej jakości.

Gość urszula09
Szukam pilnie jakiedoś dobrego pediatry w Katowicach. Od niedawna tu mieszkam i jeszcze nie wiem co i jak. Dziecko ciągle płacze, ma twardy brzuszkek, nie chce nic jeść. Nie wiem co robić. Szukałam prywatnie tutaj https://ranking.abczdrowie.pl/s/Pediatra/katowice ale który lekarz dobry? Nie wiem. Pomocy!! :(

Gość gość
Serdecznie polecam zapoznać się z treścią strony www.medorzel.pl, to poradnia lekarzy rodzinnych, może tam znajdziecie odpowiedniego specjalistę tak, jak miało to miejsce u mnie.