Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z porcelany

czy zrobiliście coś w życiu tak głupiego, że dziś na samą myśl o tym macie .....

Polecane posty

Gość pogromczyni wielkiej niedzwied
nie no, jednego nie moge sobie zarzucic: zawsze uzywalam zabezpieczenia. Ale to jedyny plus.

Zrobiłam jedna taka rzecz ale dwa razy. Nikt nigdy się o tym nie dowie. Tylko przy spowiedzi o tym powiedziałam, ksiądz nie wierzył w co słyszy, dodam, ze to był nas wiejski ksiądz.

to piszcie co to takiego anie cos sie stało ale nie powiem, o to w tym topiku chodzi zeby własnie napisać :) i tak was tu nikt nie zna

emanująca, lubię ten kawałek z Twojej stopki zwłaszcza wdech i kurwa wydech i do dziesięciu zliczam, ale to już tak poza tematełem 🖐️

Gość haha ciekawe co niby taaakiego
strasznego zrobiły te co się przyznać nie chcą :D

Gość pewnie seks na dwa baty
narkotyki albo jakaś kradzież

Wilczyca - no madrzejsza jestem: od lat w tym samym zwiazku, wyksztalcilam sie, pracuje na dobrym stanowisku, prowadze uczciwe zycie... Ale i tak nie potrafie sobie wybaczyc... Bylam mloda i zakompleksiona i nikt mi wtedy nie pomogl. Zmienilam sie jak spotkalam dobrego czlowieka, ktory mi pomogl wyjsc z bagna.

Nie ma co wybaczać, każdy jest człowiekiem. Kiedyś wiele rzeczy nie mieściło mi się w głowie, ale różnie w życiu bywa, świat nie jest czarno-biały. Krzywdy nikomu nie zrobiłaś :)

Krzywdy nie, mimo to - wolalabym zeby to nie mialo miejsca :) Zawsze jest mozliwe, ze sie np. spotka kogos z przeszlosci. Ale dzieki za dobre slowo :)

E, no ślepka swoje ładne zostaw:P Uwaga, uwaga JESZCZE studiuję :D Ale jak znowu będę przesiadywać na kafe i innych stronach to przyszłości nie wróżę Pamiętam Ty coś o wyjeździe chyba myślałaś, i lipa? Ja bym pojechała gdzieś, nie wiem cokolwiek, nie mam serca do niczego

Gość no prosimy prosimy
:-)

Gość Anja277
ja sie przespalam z instruktorem jazdy glupia bylam jak cholera do tej pory mam obrzydzenie i do siebie i do niego.

Gość zrobiłamkiedyścoś
Ja też z instruktorem. Był starszy 15 lat i cuuudowny. Wstyd dlatego że oboje byliśmy w związkach. Ale i tak był to najlepszy sex w moim życiu

Krwawa, no lipa... Teraz miałam się matmy uczyć, aby dokoptowac dodatkowy przedmiot w moją zdaną, podkreslam, zdaną :D mature. Ale mam słomiany zapał. Chociaż do maja czas no nie? Hah No właśnie widziałam, ze Cię nie ma, juz sama tez chciałam iść, no bo wiesz :D

narzucałam się facetowi, który mnie nie chciał z nadzieją, że może jednak :D :D :D to było głupawe i poniżające

Gość anja.34.....
mialas wtedy meza jak sie przespalas z tym instruktorem?