Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n2-c1-nn

problem z podnieceniem laski przy jej tab. anty? co robic?

Polecane posty

Gość n2-c1-nn

moja laska bierze tab anty, miesiac po braniu te tab dzialaja tak jakby ich antykoncepcja polegala na 0 libido. co mam robic? jak sie starac? na nic juz nie reaguje jak kiedys ;/

Trzeba zmienić tabletki. Za duża dawka hormonów widocznie, choć generalnie tabletki właśnie tak działają, że ochota na seks jest mniejsza. Zaciągnij ja do ginekologa i po sprawie :)

Gość n2-c1-nn
tylko ze ona juz zmieniala raz tab. najpierw brala mercilion teraz jakos na c. i nadal cholera nic! az mi glupio cos zaczynac jak slysze przestan niechce... nasze noce to siedzenie przed tv ;/

Na mercilon to uważaj, znam bliski przypadek zajścia na nim w ciążę mimo poprawnego stosowania tab. Cilest pewnie. Nie jestem lekarzem, tym bardziej ginekologiem ale widocznie znów jest potrzebna zmiana. Albo do seksuologa, choć łatwiej myślę będzie porozmawiać o zmianie tabletek. Cierp ciało, coś chciało. :)

Gość Cooliberek
Ale po tabletkach Anty tak może się dziać , albo sprawy hormonalne tez mogą w tym brac udział

Gość n2-c1-nn
teraz dodatkowo twierdzi ze to przezemnie je bierze ;/ jak jej powiedzialem kochanie moze zmien je to powiedziala "przestan srać" :)

Gość n2-c1-nn
ale przedtem byla normalna tzn chciala :)

Gość Cooliberek
Ciężko jest Ci doradzic , ma obnizone libido . Albo przez tabletki albo inna przyczyna jest

Hehe używam czasem podobnego sformułowania :-D:-D to niech zrezygnuje z tabletek i kochajcie się z prezerwatywą i już. Z metod antykoncepcji są jeszcze plastry i zastrzyki no ale to i tak będzie dawka hormonów a jaki efekt to przyniesie nie wiadomo.

Gość n2-c1-nn
i tak kochamy sie w prezerwatywie bo schizuje jak jestem bez ;/ a jak tylko w gumie to albo globulki albo cos jeszcze ;/ takze niech juz lepiej zostanie przy tym... a jakies tab nie obnizaja ochoty?

Gość osiemdziesiat siedem
jak bierze cilest to rozumiem..... bo tepwnie to na c... ja po tym mialam ochote skakac z balkonu..... teraz mam novymette i nic sie nie dzieje :) zero problemow... jak ma cilest - to za duza dawka hormonów....

a moze sprobuijcie zeby brala Asekurelle - reklamuja to...podobne dobre przy antykoncepcji, niby stabilizuje libido i dziala oslonowo... ale mowie ci od razu jak bierze cilest niech to zmieni... - najlepiej niech zacznie od zmiany ginekologa.... mnie cilestem babka trula a jak zmienilam gin,. to nowa sie przeżegnala ze taka dawka, za duza na mloda osobe i mase ciala...

Gość Cooliberek
Według mnie Gin powinienen zrobicv najpierw badania Hormonalne a póxniej przepisywać tabletki Anty

Koli 👄 jest jeszcze jedna opcja, jak jej tak ciągle źle zawsze możesz zmienić na inny model. Po cóż się męczyć tak, czy inaczej, życzę cierpliwości i powodzenia :-P

Gość Cooliberek
Mała👄

Gość n2-c1-nn
znalazlem w necie ze na c jest albo cilest albo cyprest, carazette cholera nie wiem ktore ma a te nazwy podobne jakies takie :)

opakowanie tzn pudelko - fioletowe? =cilest

Gość n2-c1-nn
no ona ma 21 lat :p he he dzieki za rade ale mam nadzieje ze nie bede musial korzystac ze zmiany dziewczyny :))

ja wspolczuje dziewczynie - i wiem co przechodzi... idz z nia do jakiegos dobrego gin... poszukaj na portalach opinii o lekarzach - tak najlepiej znalezc odpowiedniego w rejonie gdzie mieszkacie a nie isc do "pierwszego lepszego"

Cóż, pociesz się tym, że skoro ma zerowe libido to przynajmniej ci zdrada nie grozi ;)