Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlodaKobieta

Szyjka macicy, a ciąża

Polecane posty

Gość MlodaKobieta

Hej Dziewczyny :) Dwa miesiące temu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne Yaz, ponieważ podwyższały moje ciśnienie tętnicze. Pierwszy cykl był idealny, tj. 28 dni, drugi 27-28 dni (okres dostałam w niedzielę wieczorem, tj. 9 września 2011r., a brzuch bolał "normalnie", czy na okres dopiero następnego dnia ). W 19. dniu cyklu "bawiłam się" z moim chłopakiem. Były to dni niepłodne, jednak początkowe (2-3 dni po owulacji). Mój chłopak nie miał wytrysku, ale wydobył się preejakulat, który przypadkowo mogłam przenieść na swoje miejsca intymne, ale nie jestem tego pewna. Od zeszłego czwartku drżę, ponieważ ślub mamy zaplanowany dopiero za luty 2013r. i dziecko planowaliśmy dopiero na za dwa lata. Pierwsze pytanie: Czy sądzicie, że mogło dojść do zapłodnienia? Drugie: Od wczoraj badam moją szyjkę macicy. Nie jestem pewna na jakiej jest wysokości, ale sądzę, że jest otwarta i twarda. Czy jest to normalne? W weekend spodziewam się okresu. Czy ta otwartość może być spowodowana tym, że wczoraj moczyłam wody w gorącej wodzie, kąpałam się w ciepłej wodzie oraz wzięłam apirynę (wszystkie te "zabiegi" na przyspieszenie okres). Proszę o odpowiedzi Drogie Kobiety :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjj wyyyyyyyy
sadzimy ze wrokzami nie jestesmy:Oa jak sie uprawai sex to trzeba liczyc sie z jego konsekwencjami

Gość ojjjjjjjjjjjjjj wyyyyyyyy
Drugie: Od wczoraj badam moją szyjkę macicy. Nie jestem pewna na jakiej jest wysokości, ale sądzę, że jest otwarta i twarda. HAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAAAHAHAHAHAHAHA