Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urwis_HeHe

Co zrobić teraz właśnie

Polecane posty

Gość Urwis_HeHe

Hejka ludziska! Nazywam się Arek i mam 26 lad, jestem mieszkańcem wschodniej ściany naszej ojczyzny. Od 17 roku życia jestem z Moniką, moją dziewczyną. Układa nam się różnie - raz lepiej, a raz natomiast układa nam się źle. Jak to w życiu, jak mówi moja mama. Kłócimy się średnio 2 razy w tygodniu i wiem, że to może nie jest nic wielkiego, bo każdy ma chwile jak śpiewał Leszek Kaźmierczak, lecz nie jestem pewny czy chcę być z Monią do końca bo może to tak na prawdę miłość nie jest. Macie podobne przeżycia? Co robicie jak jest Wam ciężko i smutno? Liczę na inteligentną dyskusję na poziomie. ODP jak najszybciej, mogą ODP również kobiety.

Heh... Ja z moim TŻ , jestem 3 lata - slub w czerwcu i mimo to ciagle sie przegadujemy i przeklocamy :P Byl teraz tydzien w domu na urplopie i nie bylo dnia , zebysmy sie nie posprzeczali , ale mimo to kocham Go i niepotrafie sie dlugo na Niego zloscic. Tak samo On na mnie... :) Czasem sie zastanawiam czy to napewno TO, i mam rozne mysli na temat naszego zwiazku ,ale wiem, ze bez Niego zycie byloby inne, gorsze i gdyby Go nie bylo chyba umarlabym z tesknoty - nie mialabym po co zyc ;) Jak masz dylemat to sie zastanow, co by bylo gdybys nie mial tej dziewczyny? Czy byloby Ci pusto, smutno, zle...? Czy z kazda inna dziewczyna moglbys robic to wszystko co robisz z nia? Czy inna bedzie taka jak Ona? Zastanow sie... ;)