Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polimn

stop przemocy wobec zwierzat

Polecane posty

Gość polimn

wczoraj planowano wystrzał 160 kruków, 180 gawronow i 260 srok bo niby zjadają kuropatwy dajcie stopa

Gość polimn
mysliwi zabili juz okolo 20 krukow i 12 srok

no i skoro musieli to tak zrobili. o co chodzi? co roku masz wystrzal dzikow czy takich jeleni i innych zwierzat.

i dlaczego wielbiciele psow mielby sie oburzac zastrzeleniem grupy ptakow?

Gość Podsyf
Lepiej się kurwa zainteresujcie pedofilią mordowaniem ludzi głodującymi dziećmi a nie jebcie ciągle jakie to zwierzęta biedne! Dosyć mam tego pierdolenia!! Najlepiej ku pomocy uciemiężonym wytłuczcie całą ludzkość i pierdolcie się ze zwierzętami posrane zoofile!!!

Gość dfsdfdfdffdfg
a jestes wege?

Gość VaVa2222222222
właśnie zajadam zająca :) pychotka święta tuż tuż, po ile w tym roku karpie ?

Gość VaVa2222222222
Podsyf czytałeś o szwajcarii ? pacjent uprawiał sex z psem i twierdził przed sądem że tworzy z nim związek partnerki a pies był szczęśliwy bo były świece romantyczna atmosferka i frykasy w postaci ciasteczek pedigree. Skazali go na 8 miesięcy w zawiasach + leczenie psychiatryczne. 278 tyś Szwajcarów przyznaje się do sexu ze zwierzątami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Day na stop!
Stop !Tylko człowiek jest winien sytuacji naruszenia równowagi naturalnej. A Ci niech sobie śrutem w swoje doopy strzelają.

Gość wali mnie to
temat jest o kuropatwach nie widzisz jelopie ? ciezko puknac kuropatwe w zad

to sa zupelnie inne tematy :) jak ja kocham takie proste argumenty... ktos chce pomoc zwierzetom a tu zaraz jakies pierwotniaki leca ze swoimi "glodujacymi dziecmi" i ogolnie calym nieszczesciem tego swiata... he he, jesli pokazesz mi ze sam ruszyles dupe w tym kierunku to ok, ale jesli tylko drzesz jape to robisz dla tych dzieci tyle co nic. hippo...kryta?

Gość ewelinka NIE PODSZYW
skórzane buty są zdrowe ? kurtki też. Nie powinno nosić się sztucznych bo odparza skórę śmierdzi, człowiek się poci i nie jest to zdrowe.

Gość Mska;)
a jak w świecie dzikich zwierząt jest tak że sie zabijają aby przeżyć to jest dobrze?ile antylop czy innych zwierząt wyginęło przez lwy,tygrysy czy inne drapieżniki,tym się nie martwicie?człowiekowi też jest mięso do życia potrzebne dla białka, tluszczy i innych składników odżywczych potrzebnych do odżywiania sie...chyba lepiej jak człowiek zabije takiego ptaka czy świnie na mięso jak ma innego człowieka zabic i wyebać jak kanibal,a jak wam nie pasuje zabijanie zwierząt to zostańcie wegetarianami i problem z głowy

Gość ecolożka33
SPRZECIWIAM SIĘ JEDZENIU SAREN PRZEZ TYGRYSY ! JESZCZE W TYM ROKU LECIMY DO KENII PROTESTOWAĆ NA SAVANNIE ! STOP PODŁOŚCI TYGRYSÓW I LWÓW !

Gość dgfdghfhfgx
nigdy nie wspomagam finansowo dzieci/ludzi, zwierzę dla "zabawy" nie zrzuci człowieka z mosty, nie zedrze skóry na futro itp tylko ludzie są tacy beznadziejni. nie wspieram finansowo ludzi szczególnie dzieci bo wyrastają z nich chamy/zwyrodnialcy itp

"a jak w świecie dzikich zwierząt jest tak że sie zabijają aby przeżyć to jest dobrze?ile antylop czy innych zwierząt wyginęło przez lwy,tygrysy czy inne drapieżniki,tym się nie martwicie?" to jest akurat prawo natury i jesli czlowiek mialby ingerowac w zycie polujacego lwa to by byla dopiero kupa smiechu :) drapiezniki poluja. i o ich ofiarach nie mozna powiedziez ze wyginely. tak samo w sytuacji kiedy czlowiek musi wystrzelic nadmiar zwierzat, bo pozbawione naturalnych drapieznikow po prostu prowadza do zachwiania ekosystemu. nie popieram strzelania do zwierzat jako hobby ale jesli jest taka decyzja dla dobra zwierzat to ozywiscie ze tak.

ps. i to nie jest zadna przemoc wobec zwierzat. przemoc to jest jak sie katuje psa czy innego konia

Gość hsgsdfdsfadsfa
ale wpiszcie sobie w google "Litewski zwyrodnialec rzuca biednego psa z mostu" i zobaczcie... TYLKO LUDZIE ROBIĄ TAKIE RZECZY, zwierzęta nie!

Gość ekolożka z wsi białuty gm.golc
OCZYWIŚCIE, JEST TO KARYGODNE ! NIE WOLNO ZRZUCAĆ ZWIERZĄT Z MOSTU ! LUDZIE TU TRZEBA INTERWENIOWAĆ I TO SZYBKO

zwierzeta nie zabijaj dla zabawy. wyjatkiem sa tzw ludzie. Niestety bardzo zlozony mozg ma tez swoje wady bo bardzo szybko moze sie cos pokrecic.

Gość wali mnie to
Bardzo was przepraszam za mój post 18:53. Po prostu mój mózg jest bardzo płaski i nie pojmuje najprostszych w użyciu językowym metafor.No i oczywiście Mój stary tuż po polowaniu zawsze wchodził mi do wanny:):)

Gość polimn
Ratujemy wspólnie kruki. Dziękuję za wsparcie :) Pozdrawiam kochających zwierzęta.