Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

czy facet moze sie rorietowaz ,ze partnerka udaje orgazm ?

Polecane posty

Gość wójekstaryhuejk
tak przyłóż rękę do jej serca lub rób to w idealnej ciszy powinieneś słyszeć jak jej przyspiesza bicie serca a okolice szparki drżą i rytmicznie się zaciskają a kobieta przestaje panować nad swoim ciałem

Najlepiej nie udawać, wspólnie znaleźć sposób żebyś go miała :) Jeśli doświadczony, to może i może. Jest jeden niezawodny sposób na sprawdzenie, czy partnerka nie udaje, ale Twój partner pewnie go nie zna. ;)

Gość ...a
ZORIĘTOWAĆ - to też nie jest poprawnie :(

Kiedy kobieta udaje orgazm, najczęściej zaciska mięśnie pochwy. Podczas prawdziwego orgazmu prócz tego, że zaciskają i rozkurczają się mięśnie pochwy, to samo dzieje się ze zwieraczem odbytu. Wystarczy przyłożyć tam palec i partner to czuje. Nie da się udawać tego jednocześnie ;)

Gość matka płaci
da się wszystko udawać

Gość faceto.
dark_ side Kiedy kobieta udaje orgazm, najczęściej zaciska mięśnie pochwy. Podczas prawdziwego orgazmu prócz tego, że zaciskają i rozkurczają się mięśnie pochwy, to samo dzieje się ze zwieraczem odbytu. Wystarczy przyłożyć tam palec i partner to czuje. Nie da się udawać tego jednocześnie dobrze piszesz, ale nie zawsze można trzymać paluszek w dupce. Ja akurat rozpoznaję po sutkach, tuż przed orgazmem stają się większe i mega twarde, a zaraz po są zupełnie inne. Ale ja już od paru lat tę samą dziurę obskakuję, więc mnie już nie oszuka. Zawsze jedziemy do skutku, a jak nie może dojść to po prostu mówi. Ja też często nie mogę drugi raz pod rząd. Nie wiem po co oszukiwać w takich sprawach.