Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona matka xxx

SYN PODPALIŁ CHOMIKA jak go ukarać!!!! POMOCY

Polecane posty

te wszystkie ostatnie wpisy to podszywy, piszę ostatni raz same fakty: syn ma 9 lat, rawie 10, to nie jest prowo, już więcej nie będę się wypowiadać bo ktoś się podszywa, ale będę czytać wszystkie uwagi, proszę naprawdę o jakieś dobre rady. Jutro jestem umówiona z psychologiem, ale już nie pierwszy raz idę z synem do psychologa i nie pomaga

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
To co zrobił Twój syn jest STRASZNE. Idż i daj go do sądu - wytocz mu kolegium za znęcanie sie nad zwierzętami albo wierz co - każ mu po prostu zrobić cos dla zwierząt. Takie coś. Na przyklad jakąś część jego kieszonkowego na zwierzęta przeznacz i już. I tyle 🌼

Gość tubka
żadnych przyjemności przez jakiś czas, żadnych wyjść na podwórko, słodyczy, tv, komputera. I absolutnie żadnego żywego stworzenia nigdy więcej. Dlaczego jeszcze nie chodzi do psychologa?

Gość To jest moje zdanie!
Masz zjeba...o dzieciaka! Widocznie rodzice nie nauczyli go miłości do zwierząt! Ch.j z tym gnojem. Z tobą też. Mam nadzieję, że kiedyś zostaniecie wykluczeni ze społeczeństwa. Matka - śmiechu warte, zamiast iść z dzieckiem do lekarza to pyta na forum co ma zrobić... Żenada!

Gość lepiej schowaj tę naftę
bo to może doprowadzić do większej tragedii niż spalony chomik. Dzieci nie powinny bawić się ogniem, nawet te grzeczne. ;) Karę powinnaś jakąś wymyślić - siedzenie w pokoju jakiś czas to dobry pomysł.

wiesz co - i ucz go opieki nad zwierzętami - ucz go kochać zwierzęta. I to wszystko :(

A do nafty mial dostep bo nie mamy elektrycznosci a tylko lampy naftowe i swiece

Gość myszellina
Taaaa.... 😴

Gość kilaaalala
Wyrazy wspolczucia, masz syna potwora. Ja spuscilabym gowniarzowi lanie, przykro mi, ale samo gadanie niewiele pomoze.

Gość zawodowy sadysta i kat
wyciagnij go z pokoju do lazienki pod pretekstem kąpieli, nastepnie gdy juz wejdzie do wanny to oblej go nafta i podpal. Cale zdarzenie nakrec i umiesc na youtube :classic_cool:

W SUMIE ta matka powinna dać tego syna na kolegium - nie ma innego rozwiązania, nie? I tyle.

Gość trelela
właśnie dlatego jest potrzebna rozmowa z psychologiem, by znalazł ten problem i uświadomił go przede wszystkim matce. Ale to musi być nie bylejaki psycholog...

Przepraszam ze tak wolno odpisuje ale pisze z telegazety od sasiadki a ona sie wolna aktualizuje

Gość o jacieeee.....
juz dawno sie tak nie usmiałam.....hahahahahahah

Gość zrozpaczona matka YYY
rotfl

Gość to musi być dobry psycholog
taki jak np. świeżo upieczona pani psycholożka Katarzyna Tusk co najmniej.

Taaa Banda kuźli tu siedzi i łykną każde prowo. Moich też swego czasu kilka łyknęli. A były całkiem głupie. Widzę, że tu się nic nie zmienia. Pełno durnowatej pelikanerii, czekającej aż jej się rzuci głupie prowo do połkniecia.

kolejny skur nam rośnie.Masakra. Matki jebane polki dzieci wychowywać nie umieją.Jezuuuuuuuuu

Gość fhfgjgfbhdfxcvvb
zrozumcie że takie rzeczy się zdarzają, mojej sąsiadki synalek wyrzucił chomika z balkonu a ta k.u.r.w.a oczywiście kupiła mu drugiego to wiecie co z nim zrobił? spuścił w kiblu i ona to jeszcze opowiadała! Posząłm do zoologicznego i wszystko opowiedziałam a matce powiedziałam ze doniose na gówniarza policji - pomogło.

Gość sdefewrgrg
A dlaczego twój syn miał dostęp do NAFTY i OGNIA?! Jesteś nieodpowiedzialna i nie umiesz dzieciaka wychowac,

trelela: Problem jest taki, że dziecko nie ma ojca. A matka zajmuje się głównie młodszym i nie przeznacza starszemu odpowiedniej ilości czasu. Tu nie jest potrzebny żaden psycholog. Zapytałbym to dziecko i samo powiedziałoby mi to co napisałem i dużo więcej.

Gość to miska juz nie pije?
PODPAL GO! niech sie przekona na wlasnej skorze jak cierpialo to zwierze

Gość no toc pisala ze klnbghjk
chyba z tym młodszym/starszym synem to był podszyw nie? jedyne fakty to takie że dzieciak podpalił chomika i ma 10 lat - chyba przed takim chłopakiem nie trzeba ukrywać zapałek? kurde ale wy jesteście wolno myślący!

to było prowo bo musze siedzieć do późna w pracy i mi odbija także spoko żaden chomik nie ucierpiał, sorki za zaśmiecanie ale nudzi mi się pozdro!