Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanaWojtka

żałuję że byłam kochanka

Polecane posty

Gość kochanaWojtka

poznaliśmy się w pracy i odrazu zaiskrzylo,od razu tez wiedzialam że ma zone(niestety bo pasowalisy do siebie idealnie)było bardzo fajnie przez 4 mies.Potem ja kogos poznalam i postanowilam to skonczyc,on bardzo nalegal zeby cos jeszcze bylo ale ja bylam nieugieta.Wiedzialam ze zle robie jednak po 2 latach znowu sie spotkalismy i był sex,jak odowil mnie do domu to powiedział ,,a obiecalem zonie ze juz nigdy tego nie zrobie"to byl koniec,zadne znas juz nie szukalo kontaktu.Ja wiedzialam ze jego zona wie,krotko po pierwszym rozstaniu jakas dziewczyna do mnie pisala sms i dzwonila z wyzwiskami,czulam ze to ona dlatego sie wcale nie bronilam,nieublizalam po prostu zmienilam nr.To bylo 6 lat temu mam meza i dziecko a nadal mnie do niego ciagnie,widujemu sie czasami.Chciałabym sie odezwac :(

Gość ludzie dajcie spokoj
takiej zony to by zaden facet nie chcial...i nie pisz ze zalujesz,bo cie ciagnie i chcesz sie spotykac hipokrytko !

Gość kochanaWojtka
zaluje tego bo robilam krzywde j jego zonie i musiala cierpiec patrzac z perspektywy tego ze sama nia jestem i ze nie chcialabym byc na jej miejscu a z drugiej strony to strasznie mnie do niego ciagnie

Gość kochanaWojtka
zaluje tego bo robilam krzywde j jego zonie i musiala cierpiec patrzac z perspektywy tego ze sama nia jestem i ze nie chcialabym byc na jej miejscu a z drugiej strony to strasznie mnie do niego ciagnie

Gość kochanaWojtka
a jednak ktos chcial i to niejeden :)tak z jednej strony zaluje z drugiej mnie strasznie do niego ciagnie

Gość kochanaWojtka
pogada ktos

Gość kamilkak
nie widujecie sie czesto, pewnie ci minie

Gość kochanaWojtka
no tylkp czasami ale trzyma mnie przez tyle lat

Gość Ninka131
zdrada wraca do człowieka,jeśli ty kogoś zdradzisz później sam zostaniesz zdradzony....