Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie25

Polscy faceci są nieładni;(

Polecane posty

Gość chiqitaah
trzecie zdjęcie od góry: to jest normalnie Robert Redford i Paul Newman z "Butch Cassidy i Sundance Kid" w jednej POLSKIEJ osobie , cudo! http://www.dniteatru.pl/2009/filmy_patron.html Małszyński ładny, ale nie ma tej charyzmy

Gość taka Ania
To wszystko kwestia gustu-Ja również mieszkam w skandynawii i uważam ze nasi rodacy sa najprzystojniejsi:-)

chiqitaah "podacie jakieś nazwiska ładnych Polaków? dla mnie: np. Jan Englert Jan Frycz Zbigniew Cybulski Krzysztof Ziemiec Paweł Poncyliusz Mariusz Dorociński Kuba Wesołowski" Paweł Poncyljusz wygrał plebiscyt na najseksowniejszego polityka w Polsce. :)

Poncyliusz? to w Rzymie chyba był tym politykiem ładnych parę wieków temu.

Gość aka123
Ja mam swoje określenie na najpopularniejszy u nas typ męskiej urody: "polski misiek". "Polski misiek" to tłusta, okrągła gęba, małe oczka, łysiejący łepek, rubaszność, no polski misiek po prostu.

Poncyljusz? ten słynny mąż stanu, który twierdzi, że miejsce kobiet jest przy garach i pieluchach? błagam, nie dajmy sobie wmówić że czarne jest białe :D

NB "Poncyljusz? ten słynny mąż stanu, który twierdzi, że miejsce kobiet jest przy garach i pieluchach? błagam, nie dajmy sobie wmówić że czarne jest białe" To, że jest prawicowcem jest jego największa wadą! Ale w takich plebiscytach nie liczy się wnętrze i to co ma w głowie, tylko jego opakowanie, a to akurat ma niczego sobie. :D

Gość chiqitaah
oj nie wiem , co on twierdzi, nie słucham, co mówi tylko sie patrzę i odpływam... ;)

to, że facet nie ma niczego mądrego do powiedzenia, decyduje o jego nieatrakcyjności :)

NB "to, że facet nie ma niczego mądrego do powiedzenia, decyduje o jego nieatrakcyjności" Masz rację- mam tak samo, dlatego Pawła staram się nie słuchać. :)

Gość chiqitaah
nie chce życia z nimi spędzać, chwilkę estetycznej przyjemności mam z patrzenia, zawsze mozna MUTE na pilocie wcisnąć. Akurat wiesz, co tam Żebrowski ma do powiedzenia: albo wersy z Kordiana, albo też kity o tym, do czego jest kobieta.

Gość chiqitaah
w radio to często są seksowne męskie głosy lepiej czasem nie sprawdzać, jak wygląda ich właściciel

Gość MMargerytkaa
Za to polskie dziewczyny są piękne. Nie powiem, nie jestem modelką, nie mam wymiarów 90-60-90, ale jak widzę czasem dziewczyny i kobiety na ulicy, to wstydzę się, że one i ja należymy do tej samej płci. Włosy spalone utlenianiem, albo wszystkie na czarno zafarbowane, wieczorowy makijaż ranem, obcisłe spodnie i bluzki przy wylewającym się zza pasa tłuszczu, im większa za przeproszeniem d-u-p-a tym krótsza kiecka i prezentacja słoniowych nóg (ani to estetyczne ani sexi), pozaciągnane rajstopy z lecącycmi oczkami, rozdeptane i brudne buty, swetry i bluzki ze skulkowanymi włoskami jak z lumpeksu (są golarki do swetrów, można ogolić), owłosione nogi i jasne rajstopy - wygląda jakby się nie myły z miesiąc, perfumy i dezodoranty wylewane na niemyte ciało, miód w uszach, obgryzione do krwi pazury ukryte pod tipsami, język rynsztokowy, w towarzyskiej rozmowie potrafią użyć słowa zajebiście lub k-u-r-w-a, a wszystko to podsumowane fumami i manierami obrażonej księżniczki. Potem jęczą i wyżalają się na forach, że faceci to świnie, brudasy i ćwierćinteligenci. Tylko nie potrafią zauważyć, że swoją postawą i charakterem takich właśnie chłopków roztropków i cwaniaczków przyciągają.

nie ma się co wstydzić, mniejsza konkurencja dla Ciebie :D

Gość A ja powiem prawdę1
Zgadzam się. Polki to mareriał eksportowy Polski, faceci niestety nie. Słyszałam ostatnio w radiu że Polacy zostali zajęli pierwsze miejsce jako najbrzydsi faceci świata. Ja osobiście wolę typ włoski, mocni, zdobywcy, z jajami. Polacy zniewiesciali. Oczywiście nie wszyscy, ale na ogół tak jest.