Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guggigha18

Przystojniak z czata

Polecane posty

Gość Guggigha18

Weszłam ostatnio na czat bo mi się nudziło. Poznałam przystojnego, miłego chłopaka z mojego miasta i postanowiliśmy się spotkać wczoraj. Fajnie było, poszlismy na pizze, potem całowaliśmy się dużo...wiem, ze to tak glupio na 1 spotkaniu, ale nie moglam sie mu oprzec. Mowil mi ze jestem bardzo ladna, cudowna itp. ze nie moze sie doczekac kiedy znow sie spotkamy, postanowilismy w piatek. Dzisiaj w ogole sie nie odzywał ;/ Myslicie ze jeszcze sie odezwie, czy mnie oszukal? Boje sie ze jednak to drugie. Czy jeśli jutro nie napisze, to ja moglabym pierwsza? Strasznie mi sie spodobał..

Gość A skąd my mamy to wiedzieć
przecież nie znamy kolesia na dobrą sprawę Ty też go nie znasz. Ja mam średnie chatowe doświadczenia (jestem facetem)

Gość mezatka z pierscionkiem
no nie dziwie sie ze ci sie spodobał... zadko kiedy mozna poznac w polsce przystojnego faceta :O

Gość Guggigha18
No właśnie, i to jeszcze na czacie!

Gość mezatka z pierscionkiem
na jakim czacie...na oczy go widziałas to dopiero jazda wiem o co mnie wiecej chodzi w poznaniu przystojnego faceta i jak łatwo mozna wpasc po uszy zwlaszcza jak jest toba zainteresowany... to mega zajebistab zadkosc tylko szkoda ze ci prawił i walił te denne gadki "Mowil mi ze jestem bardzo ladna, cudowna itp. ze nie moze sie doczekac kiedy znow sie spotkamy, postanowilismy w piatek. Dzisiaj w ogole sie nie odzywał " no mi ten "moj przystojniak" nie słodziłtakimi głupotaki a poprostu na drugi dzien sie u mnie zajwił :) i tu jest równica ... stare a dobre przysłowie "krowa która duzo muczy mało mleka daje" :}

Gość fjrgvokhogtyhn
Kurczę, ale w tych czasach facetom to dobrze, a jeszcze marudzą.Przed chwilą byłam na topie dziewczyny, co sypia z przyjacielem, a ten ma inną a teraz ta tutaj.Na pierwszej randce całowała się.Dobrze, że nie zechciał już wyra.

Gość pseudonima
oO

Gość Guggigha18
Oj tam, oj tam. Całowanie jest takie fajne, dlaczego dziewczyna ma sie przed tym hamowac?

Gość pseudonima
"Oj tam, oj tam. Całowanie jest takie fajne, dlaczego dziewczyna ma sie przed tym hamowac?" wiesz czemu :) bo inni powyzywaj cie od dziwek i łatwych gdy sie pocałujesz badz za cnotke niewydymke BADZ ZIMNA SUKE gdy nie bedziesz chciała tak czy inaczej WYJDZIESZ ZA ZWSZE NA TA ZŁĄ :) WIEC ICH zlej ciepłym moczem i rób sobie co chcesz po swojemu