Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agucha16031979

Przyjażń ??

Polecane posty

Gość Agucha16031979

Zakochałam się w pewnym facecie dla którego zostawiłam chłopaka. Na początku wszystko szło w kierunku bycia parą, ale po czasie oznajmił że idze na randkę z jakąś dziewczyną. Udawałam że w ogóle mnie to nie poruszyło, lecz w środku poczułam takie uczucie gorąca, ale nic nie mogłam zrobić bo jednak nie byliśmy razem. Po upływie paru tygodni nadal się spotykaliśmy, kochaliśmy się itp. Jednego dnia napisał mi że chce ułożyć sobie życie ze starszą kobietą ( on ma 23 lata a ja 18) ode mnie, zabolało mnie to bardzo, napisałam mu co o tym myślę, a on odpisał że bardzo mu zależy na kontakcie ze mną i czy zostaniemy przyjaciółmi to po dłuższym zastawieniu zgodziłam się. Teraz jesteśmy przyjaciółmi on się spotyka z tamtą, lecz ze mną też nadal się kochamy i raz on jest u mnie na noc a raz ja u niego i nadal się kochamy, całujemy... Mam z tym problem bo nie chcę być dla niego tylko przyjaciółką, bo czuje się jak kochanka. Jak mam mu powiedzieć o tym że jeżeli chce się ze mną kochać to niech zostawi ją, a jeżeli jej nie zostawi to ja nie chcę takiej przyjaźni ?

Gość kkithlp
Właśnie tak mu powiedz, jak napisałaś w ostatnim zdaniu. Normalnie i po polsku.

Gość fjrgvokhogtyhn
Dziewczyno, to żaden przyjaciel.Wykorzystuje Cię i tyle.Na dodatek gra na Twoich uczuciach.To nie jest przyjaźń, przyjaciele nie chodzą ze sobą do lóżka.Sądzę, że pójście z przyjacielem do lóżka wszysstko psuje.

nic mu nie mow, poszukaj sobie nowego faceta a w czasie szukania zostaw sobie go jako facking frienda:)) a potem powiedz mu ze mial swietny pomysl z ta przyjaznia i ruchaniem :D