Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupka malucha

ktore Pampersy lepsze w praktyce?

Polecane posty

Gość pupka malucha

Pieluszki Active Fit romiar 4 czy tez rozmiar 4 ale pampers baby dry?uzywam teraz baby dry ale kusi mnie sprobowac te inne tylko czy jest duza lub odczuwalna roznica?

Gość u nnas najlepsze
okazaly sie active baby uzywamy 4+ polecam, mielismy jedno opakowanie zwyklych 4 active ale nie byly tak chlonne jak te z + polecam

Gość Mormoniuszka
ja uzywam pampers active baby natomiast ostatnio zaczelismy kupowac Dade z biedronki i rowniez je polecam, cena 50% niższa od pampersow. Nie polecam Huggiesów sa sztywne, okropne jednym slowem.

Gość ja przerobiłam wszystkie
rodzaje i pozostałam przy baby dry z tego powodu że active baby są mocno perfumowane więc odpadają, active fit są dobre ale to według mnie niepotrzebny bajer i droższe oraz inne typu easy up (majteczki) drogie i póki co jak dl amojego malucha zbędne bo samo nie chodzi a baby dry są w sam raz , odpowiednio chłonne , super blokują wilgoć od ciała , nie są za grube oraz zbyt cienkie i mało chłonne jak sleep and play (czyli tu gdzie mieszkam easy dry) .

Gość ja przerobiłam wszystkie
Przez pierwsze dwa numery mieliśmy new baby i trochę nam przelatywało nogawkami (moja dzidzia urodziła się z cienkimi udkami :)) ) co mimo wszystko nie powinno się zdarzyć więc ucieszyłam się że od numeru dwa są baby dry i szkoda że pod koniec załapałam się na dwójkę. Nie wiem dziewczyny ile u was kosztują te active fit (są dużo ciensze a naprawdę niezłe) tyle że u mnie kosztują przykładowo 32 sztuki numeru 4 aż 16 Euro (w niektórych sklepach więcej) a za 40 sztuk Baby dry płacę 8 Euro z hakiem ....z tego co wiem od kolezanki to w Polsce są niewielkie różnice w cenach i większa ilość .

Gość Active fit
zamawiam przez net za ok 27 zł za prawie 100 sztuk ale one też są zapachowe (to dla zainteresowanej) więc odpadają jak ktoś nie lubi perfum natomiast zaraz po active fit faworytem jak zwykle pozostają baby dry zwłaszcza na noc (suchutko i nic nie przecieka)

A mnie pasuja Huggies,ale byc moze brytyjska wersja jest lepsza ..A z pampersow to uzywamy majtek easy pants..

Gość moim zdaniem prawie wszystkie
dobre , najgorsze chyba pampers simple , teraz uzywam pieluchomajte keasy up , moim zdaniem najlepsze

Gość ga ga u la la la
Simply dray pAMPERSY PO NAPECZNIENIU MOCZEM ( NIE CALKIEM) WYDAJA SPECYFICZNY ZAPACH...żel ma cos w sobie,ze ta won sie wydziela. Active fit wlasnie poznalam od niedawna i jestem bardzo zadowolona! nawet ja dziecko zasika ja po brzegi to nie czuc moczu ani inny zapachow,pieluszki sa ładne kolorystycznie moje dziecie ma 7 miesiecy i konczy paczke 4+ w najblizszych dniach wybieram sie po 5 Active fit :)

Gość pupka malucha
dzieki za odpowiedzi dzisiaj kupilam te aktiv i jestem ciekawa jakie beda ale juz widze ze sa ciensze niz baby dry a te bede stosowac na noc