Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żmijka_samozwijka

Powody zatrzymania okresu

Polecane posty

Gość Żmijka_samozwijka

Witam. Wem, ze jest wiele tematow podobnych do mojego, ale nigdzie nie znalazlam identycznego przypadku.. Chodzi o to, ze juz trzy tygodnie nie mam okresu. Nigdy nie mialam go regularnie, ale az trzy tygodnie spoznienia? Sypiam z moim facetem, ok 2-3 razy w tygodniu, nie zabezpieczamy sie, on konczy we mnie.. Rozpoznaje kiedy mam dni plodne po temperaturze i konsystencji sluzu i wtedy unikam zblizen. Dnia kiedy mialam dostac okres bolal mnie brzuch i trwalo to kilka dni, tak jakbym go miala, tylko bez krwi. Bolaly mnie takze piersi i bola do tej pory :( Nie rozumiem tego. Dodatkowo ostatnio czuje sie slabo, budze sie i od razu czuje ze jest mi niedobrze (ale jesli to ciaza to do cholery chyba za wczesnie na mdlosci!) Czekam na jakies opinie.. Jestem za granica, pojscie tutaj do ginekologa nie jest latwe.. Myslicie, ze to ciaza?

Gość A K I M A
Myślę,że to ciąża

Gość Quellinna
Zrób test, jeśli to nie ciąża a okresu wciąż nie ma to do gina, bo może masz zaburzenia w gospodarce hormonalnej, a może nawet torbiele na jajnikach. Mi się najdłużej okres spóźniał 43 dni! I też w dniu planowego okresu bolał mnie brzuch i czulam lekki ból w krzyżu.

Gość Quellinna
Objawy ciążowe jeśli się mają pojawic ( bo nie każda ciężarna je ma) to pojawiają się do miesiąca od planowanego okresu.

Gość Czyński
bez adresu be okresu ...

Gość Quellinna
Wyobraź sobie że ja 4 miesiące temu wkręcilam sobie że jestem w ciąży, też mi się okres spóźniał i dosłownie zaczęłam miec jakieś objawy, ale jak sie okazało sama je sobie wkręcałam i potęgowałam. Ale wydaje mi się że chyba jesteś w ciąży, a skoro ci się okres spóźnia 3 tyg to wychodzi na to że jesteś w 5-6 tyg ciąży ( zależy od czasu owulacji).

Gość Żmijka_samozwijka
Jezu, boje sie. Mam 19 lat.

Gość Quellinna
Nie bój się na zapas, tylko zrób test. Napisz jeśli możesz, jaka jest twoja sytuacja rodzinna? Czy w razie czego możesz liczyc na wsparcie bliskich?

Gość Żmijka_samozwijka
Ja teraz jestem bez rodziców, bez zadnej rodziny w sumie. Mam tylko jego, mieszkamy razem. Tutaj, w Irlandii mam zaledwie dwoch znajomych, Polakow. W sumie to moge liczyc tylko na niego.