Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolowa panienka

Dlaczego reklamy są takie głupie i żałosne?

Polecane posty

Gość wiesz kto to pisze :)
Żeby się pytali? :D

Gość oligarcha magnacki
Witam, życzę najlepszy komplement sezonu, Nazywam się Jessica widziałam kontaktu dziś podziwiać, no mam szczególnego powodu, aby skontaktować proszę odniesieniu będzie jak mi odpowiedzieć (jessica_bashan@yahoo.com ), tak że mogę powiedzieć wszystko o mnie i dlatego jestem kontaktu z tobą. nadziei na odpowiedź, dzień przyjemne, Jessica.jessica_bashan @ yahoo.com

Gość Grzegorz Kleszcz
moja ulubiona kategoria maili :D Witam z Christin. Nazywam si panna Christin i szukam prawdziwej przyja ni i partnerskich, tak i skontaktujemy si z Tob , prosz , je li nie masz nic i b dzie jak Ci odpowied mój mail do ty u tak, mog wys a moje zdj cie i powie o mnie wi cej, Christin.

Gość Grzegorz Kleszcz
cześć Am przegap Miłosierdzia Kassala, odsetki w was, i chcesz Czy jak mój przyjaciel, dla przyjaciela jest o pasji szacunkiem, podziwem i miłością także Składa się z przyjaźni jest dzielenie się pomysłami i strugania razem, Mam zamiar wysłać moje zdjęcie dla Ciebie, jeśli odpowiedź mnie. proszę o kontakt na mój adres dzisiaj tak, że mogę wysłać moje zdjęcie dla Ciebie na dobry początek ok przyjaźni podziękowania od Miłosierdzia

Gość meski fajny facet
No to co z tym obciaganiem wielkiego kutasa???