Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko2202

bezradna

Polecane posty

Gość koko2202

jestem nieszczesliwa w zwiazku, nie mam nawet z kim o tym pogadac, jestem z facetem 3 lata, nie szanuje mnie, woli piwo z kolegami, zero komplementow, zero kocham cie, nic.. a mimo to jestem z nim bo lepsze to niz nic.. nie jestem jakas super urodziwa wiec faceta szybko nie znajde. ale jestem tak nieszczesliwa ze plakac sie chce

Mylisz się. Lepiej być samemu niż męczyć się tak jak Ty.

Gość Angelika19
Twój problem polega na tym że boisz się zostać sama myślisz że skoro nie jesteś jakaś super laska to nie znajdziesz sobie faceta a to nie prawda bo miłość nie wybiera... nie będziesz z nim szczęśliwa jeśli on nie zmieni swojego zachowania porozmawiaj z nim o tym jeśli to nie podziała to na twoim miejscu bym go zostawila bo po co być taką nie szczęśliwą? Lepiej sobie kogoś znaleść lepszego

Gość koko2202
wysle mu smso tresci ;* a on nic, jest na piwie z kolegami , ja mu napisze smsow kilka a on ze jestem nawiedzona i mam spier*** powaznie... nie wiem juz nawet czy go kocham.... mam wrazenie ze jestesmy ze soba bo tak.. straszne jest to ze jesli spotkalabym kogos innego to chyba nie zastanawialabym sie... ja chce go kochac ale robi wszystko zebym nie kochala, obraza, nie szanuje, nie zabiera na imprezy itp

Gość koko2202
moze zle sie wyrazilam ze lepsze to niz nic, chodzi o to ze nie potrafie podjac tej decyzji ze koniec, zyjemy tak sobie z dnia na dzien wymieniajac dziennie ze 3 sms " co tam"

Gość koko2202
beznadziejne to wiem... nie mam nawet jak poznac kogos innego bo moje zycie wyglada tak : praca 13-21 7 dni w tygodniu i szkola niektore weekendy, dlatego moze wole zeby bylo tak jak jest , zze od czasu do czasu ktos mnie przytuli itp napisze sms "co tam"

Gość koko2202
kopne w dupe i co mi pozostanie? tv i czekolada? kolezanek nawet nie mam bo odstawilam je na rzecz jego.. zostane sama jak palec

A w szkole nie ma facetów? Z resztą jakiś czas możesz być sama i wszystko sobie poukładać.

Gość koko2202
noo wlasnie. ja nie naleze do tych dziewczyn ktore musza miec faceta, mam 21 lat, to moj pierwszy facet, ale ja nie bede nawet miala z kim pogadac... wymienic kilku glupich sms, na pedagogice same baby..

Gość koko2202
zalosne to jak czlowiek boi sie zostac sam.. dostane na glowe

Nie przesadzaj. Do popisania, to możesz nawet tutaj kogoś znaleźć.:)

Gość koko2202
ide lepiej spac zeby nie myslec zaduzo bo jeszcze cos wymysle ;), dobranoc

Gość faceto.
koko, musisz sobie kochanka znaleźć. On i komplement ci powie i dobrze przerucha. A że nie jesteś bardzo ładna to nie szkodzi.

Gość koko2202
no chyba to najlepsze rozwiazanie Ci powiem ;) jutro ide na 18stke, niby z nim ale zaczynam poszukiwania.

Gość Angelika19
Napisz jak tam ci poszły poszukiwania na 18-nastce. I jak się udała impreza z twoim chłopakiem

a moze jakis klient ci sie spodoba....zacznij flirtowac..nie badz smutna usmiechaj sie i badz mila...faceci tak lubia...moze nowa fryzurka? albo makijaz?