Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marvellous134

Niestrawność? czy coś innego?

Polecane posty

Gość marvellous134

Witajcie, dzisiaj rano było jeszcze wszystko okay, ale wczesnym popołudniem pojawił się mocny ucisk w brzuchu (coś jakby z ogromnego głodu) - co było bardzo dyskomfortowne. Później - po ok. 1h zaczęło mi się bardzo odbijać i być po prostu nieprzyjemnie. Zacząłem czuć ucisk( ból skurczowy?) w brzuchu pod mostkiem i mdłości i odbijania były wzmocnione - sprobowalem pozniej wywolac wymioty, bo moze to być grypa żołądkowa - ale nie dałem rady. Do ubikacji poszedłem 3 razy przy końcówce dnia oddać stolca. Myślicie że to może być niestrawność? Czy coś innego? Jeśli chodzi o jedzenie to przed tym wszystkim zdążyłem jedynie zjeść dwie bułki, baton i napój. Dziękuję z góry za pomoc w zrozumieniu sytuacji...

Gość marvellous134
Co ważne - ucisk i ciężkość nadal odczuwam w brzuchu. i ciągle mi się odbijało chociaż na ten moment trochę się uspokoiło.

Gość wyblakłe pieczątki
na wszelki wypadek jutro ostra dietka - woda i suchary ( ryż też może być) no i się okaże

Gość marvellous134
Uhhh to na pewno - nawet apetytu nie mam póki co.

Gość wyblakłe pieczątki
a może też PILNA wizyta u kardiologa? POczytaj w necie info o zawalach serca i zobacz na ile do ciebie pasuje BTW - zawał najcześciej przychodzi nad ranem

Gość marvellous134
Mam 22 lata :P Nie sądzą by była to wina serca. A problemy gastronomiczne miewałem od właściwie już 4 lat ....

Gość wyblakłe pieczątki
słyszałam już o dwudziestolatkach którym siadło serce po napojach energetyzujących. ja bym poczytała o zawałach, a ty zrobisz jak zechcesz. Twój wybór :P

Gość marvellous134
Też mam wrażenie, że czasami ten ból z nadbrzusza jakby lekko na chwile rozchodzi siępo bokach brzucha w dół. Może to coś w jelicie? Przypominam sobie, że od rana chciałem bardzo iść do ubikacji, ale tak się złożyło, że do 18 nie poszedłem...