Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcokawa

Która z Pań lubi mieć pieszczone stopy ???

Polecane posty

Opiszcie drogie panie jak lubicie mieć pieszczone stopy? czy lubicie mieć pieszczone podczas sexu? czy może lubicie jak to jest spontaniczne? Jakieś fantazje co do pieszczot stóp?

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Moj facet lubi piscic mojwe stopy gdy sie kochamy i ja leze na plecach a on kleczy nade mna. Ssie wtedy moje palce. Lubi tez gdy mam polakierowane na czerwono paznokcie. jego fantazja ktora spelnilam bylo rozerwanie na stopach ponczoch z grubej sieatki i pieszczenie ich. Mam zamiar tez zrobic dla niego trick z szampanem lanym po nodze tak jak w teledysku Rammstein " Engel". ja natomiast uwielbiam gdy on smyra mnie delikatnie po podeszfach stop. Jest to dla mnie cos w rodzaju gry przedwstepnej. Uwielbiam!!!

Gość dariunia z biura
ja lubię, jak mnie prosi, bym mu dała polizać moje stópki, co czasami robię, ale dawkuję mu przyjemność ostrożnie. Ja to uwielbiam, ale się mocno nie przyznaję

Gość trample fun
stopy w szpilkach i lizanie ich całowanie, bycie pod stopami kobiety :-)

Gość cybercyber
uwielbiam jak mnie zona piesci stopami moja sterczaca meskosc

Gość cybercyber
jak dotyka moich jajeczek, delikatnie przesuwa stopkami, jak widze ja miedzy nogami i na koniec jak ma jogurtowa maseczke na stopkach

Gość cybercyber
czy wy kobiety lubicie jak wam sie piesci stopy?

Gość cycercyber
widze ze zadna z Pan nie chce sie wypowiedziec szkoda

Gość cybercyber
chyba zadna

Gość trample fun
ja lubię pieścić stópki i lizać szpilki

Gość klaustrofobia
blllele ja nie boje sie z e cos tam zaleci:)

Gość trample fun
każda część ciała jest do całowania ale trzeba o nie dbać

Gość ChłopiecŁDZ
Też bardzo to lubię. Miałem małe doświadczenia z tym związane i dając przyjemność kobiecie w ten sposób czułem się wspaniale. Niestety mało kobiet to lubi i ciężko jest znaleźć chętną... i trzeba trzymać swe fantazje na wodzy...

Gość cybercyber
ja uwielbiam kobiece stopki

Gość Asia Toruń
Ja uwielbiam jak mezczyzna przy grze wstepnej zaczyna od pieszczenia moich szpileczek i stopek.Lube kiedy namietnie lize mi szpileczki potem sciaga wylize stopki dokladnie w miedzyczasie lizac lekko spocona czesc szpilki potem wklada je na stopki i wtedy moze zaczac lizac ku gorze.Ja mam mokro w majtkach.Nie sciagam szpileczek w trakcie seksu.Kaze mu je calawac w czasie zmiany np pozycji.Bardzo mnie to podnieca

Gość Asia Toruń
Dodam jeszcze,ze ostatni moj partner chyba nie lubil tego.Takie odnioslam wrazenie.Czy to tylko ja mam taki problem?Jest to silniejsze ode mnie.A przeciez dbam o swoje stopki.Co tydzien jestem u kosmetyczki.Bardzo mnie to jara nawet idac na ulicy w wyzywajacych wysokich szpilkach widze spojrzenia mezczyzn na moje stopki.A moze dlatego,ze sa male bo rozmiar tylko 36.Ale mam ochote krzyknac zeby jakis samiec mi sie rzucil i zaczal je lizac i moje lekko wystajace paluszki.Ciekawe czy jest ktos z okolic kto lubi takie zabawy?

Gość gość
Asia Toruń Ja bym chętnie to zbobił ,jednak nie jestem z Torunia. Wylizał bym Ci stópki bardzo dokładnie i to bez gadania ...

Ja rówiez uwielbiam piescić stópki, miałem kilka okazji w życiu. całować i lizać. Oczywiscie najlepiej gdy kobieta też lubi tego rodzaju pieszczoty bo gdy nie jest do tego przekonana i inicjatywa idzie z jednej strony to troche lipa. Uwielbiam stópki w szpilkach. podobno szpilki uwydatniaja pośladki itp.... ale to nie tam tkwi tam ta magia hhe czytałem taka opinie z która sie w 100% zgadzam ze najbardziej pociagający jest wtedy kształt stopy. Wyprostowana stópka podświadomie kojarzy sie z kobieta podczas stosunku przeżywajacą orgazm(gdyż wtedy stopa przyjmie taki kształt)

Gość gość
ja uwielbiam lizac stopy mojej niuni w szpilach ma takie maga wysokie tancerki podnieca nimi do fontanny na nie a potem sama lize sperme z nich i wkłada sobie szpile do cipki i jeczy z podniety

Gość kuba z torunia
Asiu ja jestem z Torunia : ) mam 21 lat, jestem fajnym zadbanym chlopakiem a to co napisalas bardzo mnie zainteresowalo, hmm moze bysmy sie poznali?

Ja bardzo lubię. Mój facet ma fioła na ich punkcie i stale powtarzam że mam bardzo zgrabne stópki. Bardzo lubię kiedy mnie po nich całuje i kiedy je pieści. Zawsze przy takiej okazji je wymasuje, co sprawia mi wielką przyjemność a jego podnieca. Mój facet potrafi delektować się stópkami długo i powoli, zaczyna od pocałunków, później bierze w usta moje paluszki i je ssie i wylizuje, a oprócz tego językiem penetruje dokładnie zakamarki pomiędzy paluszkami. Lubię to i pozwalam mu na to ilekroć ma ochotę, bo dla mnie to bardzo relaksująca pieszczota. Zwykle taka zabawa kończy się footjobem, który obowiązkowo musi zakończyć się wytryskiem na moje stópki. Jego to tak kręci że nie potrafię odmówić mu tej rozkoszy.

Gość Gutek_Kogutek
Wysoka, podziwiam Twój opis, jesteś chyba koneserką seksu. Napisz proszę, czy malujesz pazurki u nóg, jeśli tak, to na jaki kolor i czy przez cały rok ? Ja uwielbiam, gdy moja ma lekko przedłużone te pomalowane pazurki, może mnie wtedy podrapać po jajeczkach – to taka rozkosz, że można oszaleć ! Próbowałaś tego ?

Gość gość
Ją kocham pisać stopy to moje hooby

Gość gość
zawsze uważałem, że klasę kobiety nie poznaje się po makijażu tylko po zadbanych stopach:) ostatnio miałem nieprzyjemność z jedną ze znanych kobiet z forum, może nie tyle nieprzyjemność co rozczarowanie:( zbyt pewna, zbyt zadufana w sobie

Uwielbiam! Praktycznie codziennie mam wylizane i wymasowane stópki

Gość gość
Asiu z Torunia ile liczysz wiosenek?