Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanddaa1

wczoraj zanioslam..

Polecane posty

Gość wanddaa1

buty zimowe do reklamacji. ekspedientka pytala kiedy zauwazylam rozklejenie w butach. powiedzialam, ze na poczatku marca tylko nie przyszlam z tym, bo odrazu wskoczylam w inne buty i wtedy to olalam. ona napisala na reklamacji, ze zauwazylam niezgodnosc na poczatku marca. tylko czy nie bede miala przez to problenow i czy nie odrzuca mi tej reklamacji twierdzac, ze skoro wtedy nie przyszlam z obuwiem to teraz nie mam juz prawa miec do nich pretensji. tylko wiadomo, ze w takich butach nie chodzi sie przez wiosne i lato, ani nawet jesienia. dlatego zanioslam teraz, bo zbliza sie zima i przez ich tandetne trepy nie mialabym w czym chodzic. myslicie, ze zle zrobilam mowiac, ze zauwazylam to w marcu?

Gość VampireBlood
myślę, że tak... generalnie jak buty się rozkleją trzeba od razu iść złożyć reklamacje, mogą ci nie uznać...

Gość adfasfsadf
Było powiedzieć że teraz zauważyłaś defekt, tak to pewnie Ci odrzucą reklamację bo im to na rękę.

Gość wanddaa1
kuzwa tez tak pomyslalam. ale jesli jej nie uznaja to jeszcze raz ja zloze, po 2-3 dniach

Gość wanddaa1
no ale wiadomo, ze w butach zimowych nie chodzi sie latem, czy wiosna, wiec jesli mi nie uznaja to zloze odwolanie i tak je uargumentuje. bede sie wyklocac z pizdami, sprzedaja chłam i powinni go przynajmniej naprawic!