Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo trace majatek na niego

który papier toaletowy jest najbardziej wydajny ?

Polecane posty

Gość jolka8944
Myślę, że ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Jest wiele papierów toaletowych, które są do siebie porównywalne. Może warto takich informacji poszukać na stronie zakładu papierniczego http://www.gzp.com.pl/ - jest to chyba największy zakład w Polsce.

Gość gość
To zależy od wielu czynników ile warstw, z czego jest zrobiony oraz z natężenia ruchu w toaletach. Jeden z wiodących producentów dla rozwiązań higienicznych wprowadza inteligente i zautomatyzowane działania. Sami to sprawdzcie http://branzaczystosci.pl/utrzymaniem-czystosci-w-chmurze/

Gość gość
Zainwestuj w chusteczki dla dzieci. A najlepiej myj dupę a nie wcieraj w dupsko brudu.

Gość gość
Jeśli szukasz do domu to jakikolwiek, ale w przypadku firm, albo restauracji to z mojego doświadczenia wynika, że najlepiej jest zamawiać u producentów, razem z środkami czystości. Fakturka i pyk, bez kupowania w sklepikach. U nas najczęściej zamawia się te największe paczki od Satino - papier, jak papier. Bardziej chodzi o jego cenę i wydajność. A przy klientach idzie tego naprawdę dużo :( Ogólnie możesz sobie sprawdzić w cenniku tutaj http://soko.pl/produkty/satino jakie to są mniej więcej koszta

Gość gość
Dla mnie ten jest super z Polo Marketu - rumiankowy Lanna. Nie jest drogi ale bardzo wydajny.

Gość gość
10 godzin temu, kolasek napisał:

Jesli o mnie chodzi to poleciłbym Papier toaletowy premium GÓOWNO. Najlepszy i bardzo trwały papier. No i nie jest drogi.

piyzdo jedna, każdy twój wpis to reklama góownosrajetu!!! 🤬 WON!!!!!

Gość 222

Naprawde w Polsce juz trudno kupić papier który nie kosztuje 15zł..... ten najtańszy szary czy kolorowy poniżej 50gr/rolke nie nadaje sie do niczego i kończy się błyskawicznie...... Kiedyś brałam Neo z biedry ale obecnie jest zmieniony i beznadziejny, potem brałam queeen ale małe te rolki mają, potem mola ale któryś mnie uczulił tak ze myślałam ze mam jakąś chorobę, po zmianie papieru minęło..... potem brałam te najtańsze z Auchan i o dziwo nie były aż tak złe jak się spodziewałam ale tak naprawdę jedyny który spełnia jakiekolwiek standardy to Velvet kupuję na promocjach bo bez jest za drogi. wszystko poniżej 50gr/rolkę nie ma sensu, za mało, paprochy robią, drą się.......

Gość gość

U mnie na bazarze w każdą niedzielę sprzedają papier szary 15 rolek duże rolki za 15 złotych albo 30 rolek małe rolki za 25 złotych. Papier jest wytrzymaly nie rwie się 

Gość gość

Jeżeli potrzebujecie większych ilości porządnego papieru toaletowego to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy czp-premium.pl  Jest to bardzo dobry  producent papieru toaletowego i ręczników kuchennych, z którym sam współpracuję.