Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bo trace majatek na niego

kt贸ry papier toaletowy jest najbardziej wydajny ?

Polecane posty

Go艣膰 jolka8944
My艣l臋, 偶e ci臋偶ko jednoznacznie odpowiedzie膰 na to pytanie. Jest wiele papier贸w toaletowych, kt贸re s膮 do siebie por贸wnywalne. Mo偶e warto takich informacji poszuka膰 na stronie zak艂adu papierniczego http://www.gzp.com.pl/ - jest to chyba najwi臋kszy zak艂ad w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To zale偶y od wielu czynnik贸w ile warstw, z czego jest zrobiony oraz z nat臋偶enia ruchu w toaletach. Jeden z wiod膮cych producent贸w dla rozwi膮za艅 higienicznych wprowadza inteligente i zautomatyzowane dzia艂ania. Sami to sprawdzcie http://branzaczystosci.pl/utrzymaniem-czystosci-w-chmurze/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zainwestuj w chusteczki dla dzieci. A najlepiej myj dup臋 a nie wcieraj w dupsko brudu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li szukasz do domu to jakikolwiek, ale w przypadku firm, albo restauracji to z mojego do艣wiadczenia wynika, 偶e najlepiej jest zamawia膰 u producent贸w, razem z 艣rodkami czysto艣ci. Fakturka i pyk, bez kupowania w sklepikach. U nas najcz臋艣ciej zamawia si臋 te najwi臋ksze paczki od Satino - papier, jak papier. Bardziej chodzi o jego cen臋 i wydajno艣膰. A przy klientach idzie tego naprawd臋 du偶o :( Og贸lnie mo偶esz sobie sprawdzi膰 w cenniku tutaj http://soko.pl/produkty/satino jakie to s膮 mniej wi臋cej koszta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie ten jest super z Polo Marketu - rumiankowy Lanna. Nie jest drogi ale bardzo wydajny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10 godzin temu, kolasek napisa艂:

Jesli o mnie chodzi to poleci艂bym聽Papier toaletowy premium G脫OWNO. Najlepszy i bardzo trwa艂y papier. No i nie jest drogi.

piyzdo jedna, ka偶dy tw贸j wpis to reklama g贸ownosrajetu!!!聽馃が WON!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 222

Naprawde w Polsce juz trudno kupi膰 papier kt贸ry nie kosztuje 15z艂..... ten najta艅szy szary czy kolorowy poni偶ej 50gr/rolke nie nadaje sie do niczego i ko艅czy si臋 b艂yskawicznie...... Kiedy艣 bra艂am Neo z biedry ale obecnie jest zmieniony i beznadziejny, potem bra艂am queeen ale ma艂e te rolki maj膮, potem mola ale kt贸ry艣 mnie uczuli艂 tak ze my艣la艂am ze mam jak膮艣 chorob臋, po zmianie papieru min臋艂o..... potem bra艂am te najta艅sze z Auchan i o dziwo nie by艂y a偶 tak z艂e jak si臋 spodziewa艂am ale tak naprawd臋 jedyny kt贸ry spe艂nia jakiekolwiek standardy to Velvet kupuj臋 na promocjach bo bez jest za drogi. wszystko poni偶ej 50gr/rolk臋 nie ma sensu, za ma艂o, paprochy robi膮, dr膮 si臋.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

U mnie na bazarze w ka偶d膮 niedziel臋 sprzedaj膮 papier szary 15 rolek du偶e rolki za 15 z艂otych albo 30 rolek ma艂e rolki za 25 z艂otych. Papier jest wytrzymaly nie rwie si臋聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli potrzebujecie wi臋kszych ilo艣ci porz膮dnego papieru toaletowego to polecam wam zapozna膰 si臋 z ofert膮 firmy czp-premium.pl 聽Jest to bardzo dobry 聽producent papieru toaletowego i r臋cznik贸w kuchennych, z kt贸rym sam wsp贸艂pracuj臋.

Udost臋pnij ten post