Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyzakochanyrobert

Moja dziewczyna wpada w szal kiedy ja dotykam, przytulam a jak sie pytam........

Polecane posty

czemu to placze, krzyczy namnie.... Ja już tego nierozumiem...., jesteśmy razem ponad dwa lata, ona pojechala na tydzien do babci i wrocila odmieniona...Schudla o polowe, ciagle placze i niedaje mi sie wogole dotykac, reaguje agresja, juz mi nawet twarz podrapala... Doszly mnie sluchy, ze ponoc zostala zgwalcona, ale jak ja oto pytam to zmienia temat...o kochaniu sie wiadomo niema nawet gadki...Ja niemam pojecia co robic...Rozmawialem z nia, blagalem, prosilem, tlumaczylem...NIC!!!! Tak juz jest 3 miesiac...jak tak dalej bedzie to niewiem co zrobie..

Tak sie zastanawiam..., ze sa dwie opcje 1-Zdradzila mnie po pijaku i zaluje -Zostala zgwalcona -ktos jej nagadal glupot na moj temat -zakochala sie w kims innym

Gość qwertttttttt
albo ją doszły słuchy że ją zdradziłeś gnoju

Gość desperatka....................
poprostu nie ma ochoty i tyle

*ze jest kilka opcji , przepraszam:)

Niezdradzilem jej nigdy, nietoleruje tego przez to powiesila sie moja babcia, bo dziadek ja zdradzal i bil, wiec nie z takimi do mnie niechce jej sie....?? Ale nigdy sie tak niezachowywala..NIGDY!!!

Ty mnie chyba z kims pomyliles/as wgl spadaj z tego tematu niebede sie znizal do twojego poziomu Szukam tu rad od powaznych ludzi

Myslalem zeby wybadac cos od jej najlepszej przyjaciolki albo brata,,,,

ehh zal mi cie

To dlatego ze doktor Grabowski wyrzucil Kamila z odzialu w na wspolnej, ale wszystko dobrze sie skonczy

Gość tzui
PROWO GIMIGOWNA

Jestem przygotowany na wszystko...ciaza?niemyslalem otym....coprawda dawno mnie juz niewysylala po podpaski(mieszkamy razem)....zapytam jej...kocham ja strasznie, ale co robic..porozmawiam z nia jak wroci z pracy trzeba sprawe postawic jasno

Kiedyś miałam podobną sytuacje, ale to wynikało z tego, że się zakochałam w kimś innym a jak mnie moj dotykał, przytulał to identycznie reagowałam. Nie chcialam tego a jednoczesnie nie chcialam od niego odejsc, tak jak bym albo sie czegos bala, albo bala ze bede tesknic za obecnym, albo tez ze kocham 2 na raz.

Gość desperatka....................
mowisz tak jakby dotykanie bylo najwazniejsze. moze dla niej inne rzeczy sa wazne niz s*x

Moim zdaniem, jak by mnie jakiś facet zaciągnął do łóżka ( zdrada ) to na pewno bym nie odrzucała objęć, pocałunków ukochanego. Bardziej bym mogła powiedzieć, że kogos poznała i się zakochała, a Twoj dotyk juz nie sprawia jej takiej przyjemnosci jak kiedys, bo mysli i chce tamtego, dlatego Cie odpycha. Ja Ci smialo moge tak napisac, bo reakcja moja byla identyczna jak u Ciebie w związku.

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Mi to wyglada na reakcje zgwalconej kobiety.

Gość poproś o prawnika
To był gwałt. Pomóż jej.