Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jejejejeje

dokarmianie

Polecane posty

Gość Jejejejeje

Czy wiecie może jak rozpoznac, ze dziecko się nie najada?niby mam pokarmu duzo ale bardzo czesto mały chce jesc ok.3-4razy w ciagu godziny i nie wiem czy to oznacza ze mam malo tresciwy pokarm?czy powinnam go dokarmiac sztucznym mlekiem?

podobno nie ma czegoś takiego jak mało treściwy pokarm ja bym spróbowała raz odciągnąć do butli i zobaczyć ile ml na raz zjada może po prostu to mały leniuszek który gdy tylko zaspokoi pierwszy głód przestaje ciągnąć zamiast się porządnie najeść

Gość mimi29 kaiwo
Ja tak robiłam, że dałam z butli i musiałam zapomnieć o karmieniu piersią bo nie chciał juz cyca za zadne skarby. Postaraj sie skorzystac z pomocy doradcy laktacyjnego. U nas w miescie nie ma takiej poradni, ale mniepomogła taka pani doradca mejlowo. Teraz sa doradcy takze przy niektórych szpitalach. Jezeli dobrze sie odzywiasz i masz duzo pokarmu, to niemoze byc on małotresciwy. Acha i nie daj doradzac sobie babciom i rodzinie. Udaj sie do kogos kto sie tym zajmuje.

Gość Jejejejeje
w sumie racja nie moze byc malo tresciwy skoro przybiera na wadze...ale to jest strasznie meczace tak czesto go karmic juz nie wspominajac o bolacych sutkach:(

Gość fhgrsxh
Na poczatku, moj synek tez ciagle wisial na cycu, jak tylko probowalam go odsunac od piersi zaczynaly sie wrzaski