Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aragog123456

Dziewczyny jak duze znaczenie ma dla was rozmiar penisa?

Polecane posty

Gość aragog123456

I jakie rozmiary was zadowalają w długości i w obwodzie?

Gość Cooliberek
dla mnie nie ma żadnego znaczenia

Gość wójekstaryhueik
aby przepychał kible pytonem i będzie ok

SM :D fakt, we wpis się nie wczytalam :D Ale coś w tym jest - wolę małe wariaty niż żeby z obu stron kutas żołądka sięgał :P :D

Gość Kamilka@
Ja zdecydowanie wole te wieksze, nie wiem ile cm dolkadnie ale musi wystawac przynajmniej jeszcze raz tyle co jedno objecie mojej dloni , i na tyle gruby abym ledwo go obejmowala, taki mnie wystarcza:)

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Od 15cm do 25 cm jesli ineres jest dobrze uzyty, to rozmiar nie ma znaczenia. Poza tymi ramami juz niestety ma znaczenie.

Gość doswiadczony.1
no to za dużych wymagań nie masz przynajmniej jeśli chodzi o długość. Chyba że chodzi ci o długość do początku główki, czyli obejmujesz oburącz, a główkę do buzi. Co do grubości to trudno powiedzieć bo nie wiem jak długie palce masz ale też raczej nie są to zbyt duże wymagania.

a dla mnie ma znaczenie, nie zadaję się z kurduplami co mają poniżej 20 cm , bo jak tu razem "szczać" obok siebie , jeden mniejszy drugi większy ,a tak jeden rozmiar i zero obgadywania :D:D:D:D:D:D:D

Gość cichoooo szaaaa
Ja Wam się przyznam, że mój mąż ma 15 cm we wzwodzie i na długość jest idealny. Ale mógłby być grubszy. Tak, jeszcze połowę tego co ma teraz. Tylko cicho sza.... Nie może się dowiedzieć. :D

Gość nierrozczochrana
Ogromne znaczenie, zeby bylo duzo wypchane w okolicy rozporka. , tam gdzie miejsce na portfel.

Gość cichoooo szaaaa
---> filipka Poważnie? Mój jak pisałam ma 15 cm i czasem w niektórych pozycjach aż mnie boli jak mi się obija o szyjkę, więc proszę, by robił płytsze ruchy. Tylko z obwodem jest przeciętnie. Cienki jak parówka nie jest ale gruby też nie. Taki przeciętny. Marzy mi się taki obwód jak.... hmmm... powiedzmy butelka od dezodorantu. :D Taki, żeby trochę się pomęczyć, by wszedł. :P

Gość nie nie nie znajoma
wazne zeby był twardy i sterczący

Gość rozdymana.
Ja to lubię taki rozmiar jak krakowska sucha. Czasami jak faceta nie ma to właśnie taką kiełbasą robię sobie dobrze. W sam raz na grubość.

Rozmiar nie ma najmniejszego znaczenia jeśli wiesz do czego służy ten stwór w majtkach:P Można mieć małego a taaakie rzeczy nim wyczyniać że hoho;)I odwrotnie - mieć duży członek a nie umieć sprawić kobiecie przyjemności

bylam z facetem co mial malego i ciagle powtarzal"maly ale wariat" no sie chlopaczyna starał ale naprawde nie czulam sie zaspokajana.wczesniej mialam chlopaka z mega sprzetem i bylo bosko wiec rozmiar ma znaczenie jesli dla kogos liczy sie dobry seks