Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek_26

Nie osiągam orgazmu

Polecane posty

Gość kwiatuszek_26

Mam pytanie do dziewczyn. Ile z was nie osiąga orgazmu? Mam 25 lat seks uprawiam od 18 roku życia. Nigdy nie osiągnęłam pełnej satysfakcji. Czy to normalne? Czy któraś z was tak miała? Czy można coś z tym zrobić?

Gość doswiadczony.1
podaj kontakt do siebie i zaradzimy temu. Nie spotkałem jeszcze takiej dziewczyny, której by się nie dało doprowadzić do jakiegoś orgazmu.

Gość kwiatuszek_26
nei_nei pod czas masturbacji osiągam, ale tak jak pisałam nigdy nie doszłam pod czas stosunku z partnerem. Jest to głupie bo mam straszną ochotę na sex ale i tak nic nie wychodzi. Mój partner się stara i nie raz muszę udawać, że się udało :(

Gość eksperymentator
Polecam: "Jak sprawić sobie uczucie seksu cipki w wannie?" - tam jest doskonały przepis :D

Gość kwiatuszek_26
doświadczony.1 do jakiegoś to ja się sama potrafię doprowadzić ja chcę osiągnąć orgazm pod czas stosunku

Gość eksperymentator
ups, widzę, że to już nieaktualne...

ja osiagnełam szczyt tez nie wiele razy... jedynie orgazm lechtaczkowy pochowy ciezko... bardzo ciezko. niby jest ok ale pelna satysfakcje na palcach rak moge policzyc a tez uprawim seks od 18 roku zycia mam 24...

Gość Robson343
musisz sie nauczyc jezdzic łechtaczką po jego łonie w pozycji na jezdzca . To nie jest trudne .

Gość kwiatuszek_26
anastazja8710 a ja ani razu nie osiągnęłam. Nie wiem jak to jest. Piszę bo może któraś z was też tak miała i poradziła by mi coś na ten temat.

Gość doswiadczony.1
Co to znaczy podczas stosunku? Jak chcesz podczas stosunku to zrób tak - poduszka pod brzuch, wypinasz tyłek, partner zapina od tyłu a ty pomagasz paluszkiem i po sprawie. Niech on cię rekami głaszcze po szyji badź pieści piersi.

Gość GHJK
wejdz na szczyt gory lub wez sie za robote orgazm gwarantowany

Gość kwiatuszek_26
Robson343 próbowałam i nic. Mój partner wie o tym, że ciężko mnie doprowadzić więc też się stara, żeby mnie zadowolić ale to też na nic. Nie raz musiałam udawać, że mu się udało.

Gość kwiatuszek_26
doswiadczony.1 próbowałam. Raz się udało, ale to nie jest taki orgazm jaki kobiety przeżywają normalnie. Chyba bo nie wiem jak to jest normalnie...

Gość Robson343
Wiekszosc kobiet ktore maja orgazmy osiagaj je w pozycji na jezdzca .

Gość wójekstaryhueik
kobieto może pokaz facetowi jak się sama zaspakajasz on podpatrzy i będzie po paru razach zbliżał się do pełniejszej przyjemności dla ciebie

Gość kwiatuszek_26
Robson343 a mi najprzyjemniej jest w pozycji misjonarskiej bądź też od tyłu.

Gość kwiatuszek_26
wójekstaryhueik to nie jest zły pomysł. Ale nie wiem czy będę miała na tyle odwagi. Uprawiamy seks dosyć często, więc on nawet nie wie, że robię takie rzeczy jak jestem sama w domu :)

Gość doświadczony.1
To najpierw niech cię doprowadzi do stanu przed orgazmowego palcem a potem niech wejdzie po misjonarsku i dokończy normalnie.

Gość żona błażeja
Ja mam 29 lat. I NIGDY, NIGDY nie osiągnęłam orgazmu przez samą penetrację. I nigdy nie udawałam. Orgazm mam zawsze. A nawet dwa lub trzy podczas jednego stosunku. Kochamy się długo i w różnych pozycjach a ja się dodatkowo pieszczę ręką. I tak już 11 lat. I jestem zadowolona bo nie ma stosunku, bym nie szczytowała. Mojemu mężowi nie przeszkadza, że potrzebuję dodatkowej stymulacji, by osiągnąć orgazm. Często, jak np. ja leżę na brzegu łózka a on klęczy przy łóżku to On pieści mi łechtaczkę, jednocześnie mnie penetrując i doprowadza mnie do orgazmu. Albo najpierw doprowadza mnie do szczytu ustami w ramach gry wstępnej a później jeszcze raz masując mi łechtaczkę palcami podczas stosunku. Kiedyś miałam problem z tym, że nie mogę dojść jedynie poprzez stymulacje penisem. Później odpuściłam i cieszę się seksem i orgazmami jakie mam. Nie czuję się wybrakowana bo nie mam orgazmów pochwowych. Uwielbiam seks. Poza tym zauważyłam, że orgazmy mam intensywniejsze jeśli podczas orgazmu łechtaczkowego mam w sobie penisa (wtedy lubię mocno i szybko). Aż robi mi się ciemno przed oczami i na chwilę tracę kontakt z rzeczywistością. A kiedy mam orgazm wyłącznie poprzez stymulowanie łechtaczki (bez penetracji) orgazmy są przyjemne ale nie tak intensywne.

Gość kwiatuszek_26
doswiadczony.1 może jak jesteś taki doświadczony i wiesz jak to zrobić to mi pokażesz jak to trzeba zrobić? :P

Kwiatuszęk, pocieszę cię, że to jest zjawisko całkiem typowe, ale zwykle da się "naprawić" ;) Skoro osiagasz orgazm podczas masturbacji to fizycznych przeszkód nie ma, a problem jest w twojej psychice :) Większość kobiet masturbujacych się ma problem z orgazmnem z dwóch powodów: raz, to to, że robi to będąc s a m a i ciężko jej zaakceptowa fakt, że masz towarzystwo :D po prostu twój mózg nauczył się, że osoba w pobliżu stanowi "zagrożenie" (normalne jest to, że masturbujac się unikamy przylapania, stres z tym związany koduje się i potem blokuje reakcje podczas normalnego stosunku odbierając obecność partnera jako takie "zagrożenie przyłapania" ) Krok pierwszy - przełamać zahamowania i nauczyć się masturbowac do orgazmu przy partnerze (dodatkowa korzyśc- będzie wiedział, że naprawdę m a s z orgazmy ;)) Po drugie podczas masturbacji doprowadzasz się do orgazmu schemątycznie, zawsze podobnymi metodami. Organizm kobiety uczy się orgazmu tak jak pływania - to jest umiejętnośc nabytą, a nie wrodzona - nauczyłas swój mózg orgazmu "stylem grzbietowym", teraz pora na zabkę i crawl :D Krok drugi - kup sobie diłdo, zacznij się masturbowac metodą jak najbardziej zbliżona do stosunku, a kochając się popros partnera, żeby cię pobudzal w sposób najbardziej zbliżony do tego jak się masturbujesz. Po pewnym czasie obie metody się wymieszają. I gotowe :D

Gość kwiatuszek_26
żona błażeja wygląda to obiecująco. Nie omieszkam sprawdzić Twojej praktyki :)

Gość doświadczony.1
Trochę nie łapię jaki masz problem. Facet jest w stanie doprowadzić cię do orgazmu minetką lub palcami czy nie? Jeśli tak, to jak wiesz, że już będziesz miała, każ mu przerwać i niech szybko dokończy klasycznie. Moja tak czasami robi.

Gość kwiatuszek_26
nei_nei napisałaś całą prawdę o mnie. Masz racje. Niby takie banalne a musiał mi ktoś to napisać. Drugą stroną jest to, że mimo, że jestem już długo ze swoim partnerem jestem wstydliwa. Będę musiała dużo popracować, żeby wszystko było tak jak być powinno.

Gość kwiatuszek_26
doświadczony.1 minetką i palcami tak ale nie zawsze a nawet bym powiedziała, że rzadko.