Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka12

Komu zwróciły się koszty wesela?

Polecane posty

Gość Migotka12

Tak jak w temacie, komu zwróciły się koszty wesela? Piszcie ile wydaliście na wesele na ile osób było i ile dostaliście w kopertach. Ja pierwsza: wesele-80osób, koszt-35tyś dostaliśmy-27tyś Oczywiście nie robiłam wesela po to żeby zarobić czy choćby wyjść na zero tylko pytam bo jestem ciekawa czy komuś sie te koszty zwróciły?

Gość W TAKIM RAZIE TEŻ NAPISZĘ
Wesele 1 dniowe -130 osób 45 tys. Dostaliśmy w kopertach 28 tys. Plus 21 tys. przed weselem od babci.

Gość wesele na 80 osob
wydalismy 25tys, dostalismy 13 tys

Gość miaaaaaaaaaaał
mojemu szwagrowi się zwróciło ale mieli w 2009 r. robili małe wesele z poprawinami ok 70 osób zapłacili ok 20.000,00 a dostali 27.000,00 zależy od rodziny i zwyczajów

Gość Mnie się zwróciły.
Za wszystko płacił mój ojciec, ponieważ uważa, że zrobienie wesela córce, to jego obowiązek i bardzo źle by się czuł, gdybym musiała sama za cokolwiek płacić. Oczywiście mówię o kosztach wesela, od mojego męża też nic nie chciał. Mówił, że taka jest po prostu jego potrzeba, zapłacić za całość wesela (jedzenie, napoje, DJ). Płacił też za ubranie, fryzjera, ale tylko moje. Garnitur np. czy samochód płacił mój mąż. Fotografa, ani kamerzysty nie było, bo nie lubimy wymyślnych zdjęć, czy filmów, choć tata i za to chciał zapłacić.

Gość Migotka12
13tyś to bardzo mało jak na 80 osób. Wydaje mi się że jak ktoś robi mniejsze wesele na ok 30-50 osób to mu się zazwyczaj zwraca bo zaprasza tylko najbliższa rodzine i raczej nie dostaje 200zł od nikogo. Chrzestni, rodzice czy babcie zawsze dają wiecej. Może ktoś organizował takie małe wesele?

Gość Margaritta76
mi się właśnie zwróciły przez to że zrobiłam wesele na 40 osób i była tylko najbliższa rodzina przez co większość gości dawała więcej niż 200-300zł za pare. Wydałam 10tyś a dostałam ok 15tyś

my mieliśmy 130 osób ,za wesele zapłaciliśmy ok 25 tyś a dostaliśmy 30 tyś od gości,i za to zrobiliśmy remoncik:)

Gość kassssssieieiei
Robiłam wesele na 30 osób wydalismy 6 tys, dostaliśmy 14 tyś.

Gość dgsgvfgcrfhjuymnjvuvgtfruj
wydaliśmy 23 tysiące. zwróciło się 11 tysięcy, wesele na 60 osób