Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Mia

Oczekiwanie na Boże Narodzenie.

Polecane posty

Wiem, że jeszcze do świąt prawie dwa miesiące, ale w telewizji pojawiły się już reklamy świąteczne. Ja od dawna na nie czekam (na święta nie na reklamy), bo je zwyczajnie uwielbiam. Dziś wzięło mnie na słuchanie kolęd. Mam bzika, wiem. Ale może są wśród Was osoby które tez już nie mogą się doczekać Wigilii ??? Może ktoś tak jak ja odlicza dni, planuje już, z kim się spotka, co zrobi na kolację wigilijną, jak się ubierze etc? Nie chcę propagować tego komercyjnego szału, ale...po prostu już z radością oczekuję. ;) Jeśli ktoś już doznał podobnych "objawów", niech się odezwie. ;)

to bedzie pierwsza wigilia bez mojego ukochanego tatusia więc sobie jej raczej nie wyobrazam Gdyby bylo normalnie to tez pewnie nie moglabym sie doczekac a tak... :((

Trzy lata temu też straciłam tatę, ale z roku na rok jest trochę lepiej... Chociaz nie powiem, Wigilia w takie sytuacji jest przykra, zwłaszcza jeśli Twoja mama rozpacza i będzie szlochać przy wigilijnym stole...

Ja mimo to lubię święta, bo to jest jeden jedyny dzień, w którym każdy bez wykrętów i ważniejszych spraw jest w domu, świętuje i przynajmniej po części jest zadowolona z życia...