Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enflanda

pierwsze spotkanie z rodzicami partnera

Polecane posty

Gość Enflanda

pytanie kieruje do dziewczyn ktore poznaly rodzicow swojego faceta bedac juz na studiach, bedac niezalezne, dorosle nie chodzi mi o milosci z liceum gdzie po prostu idzie sie do domu chlopaka mowi dzien dobry i wszystko zalatwione tylko o zwiazek kiedy np kazde z partnerow jest z innego miasta, albo po prostu partnerzy nie mieszkaja z rodzicami no i w koncu przychodzi moment poznania jak to bylo u was? w jakich okoliczonosciach? bylo to niezreczne?

Gość Enflanda
wypowie sie ktos?

Chodzi o nasze spotkanie z rodzicami partnera, czy miedzy rodzicami? Nie bylo niezreczne, jego mama jest bardzo mila, serdeczna, bezposrednia osoba. Tata nie zyje

Gość Enflanda
o wasze spotkanie z jego rodzicami, w jaki sposob poznalas jego mamę? i jak dlugo wtedy bylas w zwiazku ze swoim facetem?

Nie pamietam dokladnie. Pare tygodni. Wybieral sie do mamy i poprosil, zebym z nim pojechala.

Gość heheh tez jestem ciekawa...
Z moim mezem jestem juz 4 lata za kilka dni poznam tesciowa na zywo wczesniej tylko rozmowy przez skypa...Mieszkamy zagranica i nie było mozliwosci wczesniej poznalismy sie tutaj na miejscu i mam lekkie obawy jak to bedzie na zywo... jestem strasznie dzika do obcyh ludzi wiem ze to juz rodzina ale mam dziwne przeczucia

Gość nklklkl,
ja znalam mojego jakies 3miesiacei to wirtualnie. bylismy z dwoch innych jkrajow,on przyjechal domnie na 2 dni i zabral do siebie i wtedy mama poznalam jego i rodzine, nie stresowalam sie , bylam zwyczajnie soba,nie zlezalo mi na zrobieniu dobrego wrazenia bylampo porostu mila usmiechnieta wyluzowana-po prostu bylam soba:) mam z nimi doskonaly kontakt

Gość Enflanda
proszę o wypowiedzi

moją teściową poznałam jakoś po miesiącu bycia razem - po prostu moj maż zaprosił mnie do siebie tescia .. nie pamietam ...:D a moi rodzice - mama kiedys przyjechala bez zapowiedzi i zastała go umnie i tak sie poznali :) z tata bylo tak samo, wiec potem juz oficjalnie przyjechalam z nim na urodziny taty :)

Gość Enflanda
chodzi mi bardziej zebyscie napisaly jak to wyszlo w praktyce? w jakich okolicznosciach itp

U mnie spotkanie z rodzicami odbylo sie bezbolesnie choc ja sie bardzo denerwowalam czy rodzice zaakceptuja mnie i nasz zwiazek Znow moi rodzice poznali mego meza podczas naszej wizyty w Pl.

Gość asdfghkj
Ja poznałam rodziców chłopaka po prawie roku bycia z nim. Akurat w dzień katastrofy smoleńskiej, więc w dość niesprzyjających okolicznościach :P Ale było miło, tzn. ja byłam strasznie skrępowana, ale rodzina (bo były i siostry) była miła, więc jakoś poszło.

Gość wiec opisze wam
ja tez, a wt?

Gość wiec opisze wam
dhshshhs shshhs ?