Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eastbear11

Do dziewczyn z większym brzuchem

Polecane posty

Gość osiemdziesiat siedem
ja nie mam płaski brzuch, jestem kobieta i powiem Ci tak - nie doluj sie!!! facet musi miec brzuch:)) na pocieszenie dodam ze dobry gospodarz ptaka pod dachem trzyma :))

ale ja nie mam az takiego bebecha pokazal bym fote ale cof lipa z ta strona viola cos tam

Gość ja mam wiekszy brzuch
kogo pytasz o sklon?

moj narzeczony ma wielki bebech:p i chociaz czasem narzekam ze jest za duzy... to jakos nie chcialabym zeby go kompletnie nie bylo:P:P wystarczy ze ja jestem szczupla :) i wydaje mi sie ze tak powinno byc:P:) wiem jak wyglada brzuch - duzy meski w sklonie:P:) w sumie pytanie zadajesz do grubych a raczej dziewczyn z brzuchem.. wiec ciezko mi powiedziec jak relacje by wygladaly przy duzych 2 brzuchach:) w ciazy jeszcze nie byam wiec nie mam porownania ale w relacjach szczupla dziewczyna - facet z brzuchem jest ok:) w sumie sama jestem winna tego brzucha - ciasta, pizze i inne pysznosci mojej reki go dopychaja:)

chyba 'płaskiego brzucha' część:) biedactwo ma problem;p przypadkiem znalazłam Twój temat:) nie zachowuj się jak pedał...

nataliaaa - dzieki - o to mi chodzilo:))) ale pisze szybko wiec nie skupiam sie zbytnio nad tym jak pisze :) sens wiadomy z kontekstu:)))

natalaaa - masz duzo racji z tym "pedalem" = gejem... w sumie facet z plaskim brzuchem w dzisiejszych czasach - czesciej kojarzy sie z gejem jak z wysportowanym facetem:);D

ja trochę mam, tzn tragedii nie ma ale kiedyś był mniejszy... Pewnie zaczną mnie zaraz wyzywac od tłusciochow jak to tutaj bywa, chodź pewnie same nie wyglądają jak modelki, ale szczerze? zwisa mi to...

chodzi mi o to że przejmuje się jakby był dziewczyna a skoro uważa się za faceta to pedałem... Rozumiem, nie nie zwracasz uwagi na drobnostki tak jak ja teraz na przecinki ale jednak to był rażący w oczy błąd językowy:/

natala - ja Cie wyzywac nie bede :) przeciez to Twoje zycie i najwazniejsze zebys czula sie dobrze w swoim ciele:))) ja zle sie czuje jak cokolwiek mi przybedzie dlatego katuje sie zielona herbata, cwicze po 40 min dziennie dzisiaj dla odmiay 7 km spaceru :D ale swiat jest piekny dlatego ze sa rózni ludzie, kto powiedzial ze ten co jets taki siaki jest lepszy niz ten owaki:) jak sie czujesz dobrze w swoim ciele to super:)

natala - ja skonczylam filologie ale nie w zakresie jezyka polskiego, przez ten fakt ze byla to filologia obcojezyczna z jezykiem polskim mialam niewiele wspolnego a teraz robie tzw kalki jezykowe:) a póki nie jest to tlumaczenie na zlecenie tylko luźne forum pozwalam sobie na "swobode wypowiedzi":) (ale oczywiscie uwazzam ze masz racje! i ciesze sie ze ktos mi cos poprawia:)

ja nie powiedziałam że pasuje mi to że mam większy brzucha niż kiedyś ale nie mam motywacji żeby cos z tym zrobić... A co do pisowni to uważam że jak juz się gdzieś wypowiadam na polskim forum to staram się pisać w języku polskim nie kaleczac go.

ja nie powiedziałam że pasuje mi to że mam większy brzucha niż kiedyś ale nie mam motywacji żeby cos z tym zrobić... A co do pisowni to uważam że jak juz się gdzieś wypowiadam na polskim forum to staram się pisać w języku polskim nie kaleczac go.

natala - motywacja sie sama znajdzie :) badz spokojna:) wiesz problemem by bylo gdybys siedziala i narzekala ze masz wielki brzuch bla bla i na truciu by się konczylo.... a co z naszym autorem i jego brzuchem??? uciekł???

ale cos sie wyciszyles? :)

bo my zajmujemy temat;p i co, zamierzasz tak do końca życia biadolic? I pewnie powiesz że przez brzuch nie masz dziewczyny?:)

my nie jesteśmy facetami. Ost słyszałam że norma dla kobiety to do 80 a u faceta do 100 więc nie masz co przeżywać:)

musialam by "metr" znaleźć :D nosze rozmiar 36 wiec niewiele raczej:p hehe

jaka znowu slodka tajemnica???