Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

szukam kostiumu na spory tyłek, który najładniejszy?

Polecane posty

Gość aha ii ach
właśnie tak po kolei mi się podobaja, ten ostatni tylko nie.

Gość desperatka....................
1 tak 2 nie 3 nie 4nie 5nie

nie wiem jak wyglądasz, ja jak byłam chudsza i ważyłam 70 kg to najlepiej czułam się w stroju w którym są krótkie szorty, nachodzące trochę na uda, w majteczkach zawsze źle się czułam, a obecnie to masakra, póki nie schudnę i nie wrócę do dawnej wagi w ogóle nie założę stroju i nie pójdę na basen :(

Gość po praskiej stronie życia
O nieee tylko nie szorty...raz się skusiłam na ten wynalazek i jak będą zbyt ciasne to spłaszczą Ci tyłek, a to jak wiadomo nie wygląda fajnie...Ja bym kupiła nr 1 :) A gdzie do Egiptu lecisz? Ja tam byłam raz i nigdy w życiu nie wrócę :]

Gość po praskiej stronie życia
Nie byłam w Hurgadzie tylko w Sharm i z tego co słyszałam jest lepsze, ale kwestia gustu... Mnie się Egipt w ogóle nie podobał, mimo że byliśmy w bardzo dobrym hotelu, jeździliśmy na wycieczki to jakoś nas to nie zachwyciło, a że byliśmy w lipcu to mało nie umarliśmy od samej temperatury :) Oczywiście zatrułam się, ale na szczęście dzień przed wylotem...

nr 3 brąz+turkus 42 to strasznie duży rozmiar. Ja kupuję 36 a mam 93 w biodrach z tym, ze są wąskie tylko dooooopa wystaje, więc może to o to chodzi