lumena26 1 Napisano Listopad 4, 2011 muszę się pochwalić- schudłam już 12 kg:D dziękuję za uwagę:) ps. do celu zostało mi jeszcze 8:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedz:) Napisano Listopad 4, 2011 Gratulacje! A jak schudlas I w jakim czasie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 4, 2011 lumena :-) super gratki wielkie, brawo brawo.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja od stycznia Napisano Listopad 4, 2011 15 kg, do celu zostało mi 6 kg. Dukan i dieta owocowo-warzywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lumena26 1 Napisano Listopad 4, 2011 od 1 sierpnia do dzis. Było 80,3 kg a jest 67,8kg:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lumena26 1 Napisano Listopad 4, 2011 od 1sierpnia dieta od 16 sierpnia cwiczenia codziennie min 60-70 min rower stacj.+ inne cwiczenia na podłodze:P a jedzonko? duuzzo białka, 1 kromka chlebka raz dziennie, ogromne ilosci warzyw i woda, owoce? raz na kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach