Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielkaa18

Czemutak robicie chłopcy?

Polecane posty

Gość Marzycielkaa18

Wyjaśnijcie mi dlaczego tak robicie! Byłam przedwczoraj na pierwszej randce z chłopakiem, było super, prawił mi komplementy, wieczorem wyslal milego smsa, a teraz sie nie odzywa, nawet ja zdecydowalam sie do niego napisac a on nie odpisał. Przykro mi. To nie pierwszy taki mój przypadek, gdzie wszystko fajnie, a potem chłopak zapada sie pod ziemie. Czy gdybym nie dała sie pocałowac na 1 randce, to czy wtedy lepiej by było i by sie odzywał? Faceci sa dziwni...

wątpię :) może mu sie znudziłaś? ja też tak mam chłopcy mi sie szybko nudzą...nawet jak są fajni. nie miej pretensji do siebie. jak bedzie ten własciwy to zobaczysz jak bedzie zabiegał! i nie odpusci. ten widocznie nie był Ci pisany :)

jak będzie chciał się odezwać to na pewno się odezwie. To dopiero jedna randka więc nie ma co robić tragedii.

Gość MrFreeezer
Ja mam Ci tłumaczyć dlaczego jakiś gość się do Ciebie nie odzywa?Dobrze się czujesz??:classic_cool:

czasem smsy nie dochodzą... mi też raz jedna strzeliła focha że nie odpisałem, a ja na serio nie dostałem nic od niej :P