Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj byłam doglądać

Polecane posty

Gość podłogówka
większy dom = więcej sprzątania :classic_cool: powodzenia kopciuszki :D powyżej 160 m2 to już zapieprz na całego ew wieczny bałagan kompromis rozsądek rozmowa i słuchanie najmniej kosztują :)

Gość dżizas
chyba przez kogoś tu przemawia zazdrość ;p

ta druga łazienka będzie córki powinna mieć swoją prywatną,a to małe wc dla gości.Tylko wiecie co zastanawiam się nad podłogą w sypialni?

bo nam pasowało rozmieszczenie ,domek wygląda zwyczajnie tzn.nie rzuca się w oczy ,nie jest jakiś PIĘKNY od zewnątrz ,no po prostu razem z mężem się zakochaliśmy od pierwszego wejrzenia;)

Gość podłogówka
ta jeszcze legionellę wynajmij do tego hydro :classic_cool: albo chociaż poczytaj o niej i nie rób głupot na hydro idź do spa :P włosy sama strzyżesz czy chodzisz do fryzjera, paznokcie, mycie samochodu/ów..... zastanów się i wybierz rozsądnie ;) chyba że planujesz remont w nowym domu :D

Tak na serio ... napierwszy rzut oka... słusznych wymiarów stołu w ten wykusik nie wciśniesz...

Gość Skrytka ((998
jeżeli macie podłogówkę w salonie to moim zdaniem tylko kafle (ale mi osobiście sie nie podoba) panele w salonie to tak milej i cieplej, moja siostra ma kafle i żałuje zmieniac będzie, no ale z tego co wiem panele na podłogówce to nie za dobry pomysł bo nie oddają tego ciepła co przy kaflach PS dlatego nie robiliśmy podłogówki w salonie :)

Gość a możesz dać
zdjecia domku bo az sama jestem ciekawa :)

Gość Skrytka ((998
sorry, napisałaś o sypialni źle przeczytałam

Gość klaustrofobia
heja jeny sciemnaro hahahhahhaha nawet jesli to prawda to nie masz tam swojej złotowki wiec sie tak nie jaraj, hhhah pasozycie

Gość podłogówka
kafelki spartherm :) super polecam cacuszka i do tego dobry zdun, kominek z szamotem :), jak chcesz to mogę napisać o rozprowadzeniu ciepłego powietrza why not :P a o bakterii jak poczytasz to raczej nie zrobisz hydro :)

Gość Skrytka ((998
wiem,że można kupić kafle w stylu drewna, ale mi to i tak się nie podoba , lecz nie podważam każdy ma swój styl i urządza po swojemu

Gość podłogówka
kafelki na podłodze nazywają się gres dziewuszki :D

widze masz doświadczenie ,ja jestem zielona;) my co do ogrzewania będzie podłogówka,kominek z płaszczem wodnym i pompa powietrza(nawet moj nie wie co to jest to ostatnie ) a dał sobie wcisnąć

Gość podłogówka
ze światłem to jenny masz rację super efekty :classic_cool: