Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj byłam doglądać

Polecane posty

Gość podłogówka
każdy sobie rzepkę skrobie :) wypoczynek można kupić na A ale wcześniej na nim d... posadzić bo może boleć o mały włos nie kupiłem stołu..... chińskie g... a sweet focie, kupiłem w realu włoski cacko i w tej samej cenie :)

Gość Skrytka ((998
podłogówka... zgadzam sie ja skóre 3+2+1 kupiłam w internecie ładna wizualnie ale wypoczynek na niej okropieństwo od tego czasu musze zobaczyć, dotknąć i usiąść :)

Cześć Jenny , widać że się cieszysz , wiesz że na dom dopiero się zdecydowalam po rozwodzie :) sama i jest super

Gość podłogówka
z czerwca może być grudzień oczywiście następny plany mają to do siebie że się obsuwają :)

Gość Skrytka ((998
osadzona ... własnie takie miałam livinggroom i powaznie piszę wygodne to one nie są

gagita :) no to tez fajnie hehe mam nadzieję ,że nie .Cala wiosną mają wykańczać.:) żeby lato spędzić już tam:) na dzialeczce grilując:)

Gość Skrytka ((998
a własnie jaka działkę macie ogród też do obsadzenia :)

Gość Skrytka ((998
w ogród tez sporo kasy trzeba wladowac

Gość Skrytka ((998
no tak, miałam podobne do tych czerwonych ale z tej samej firmy

jennifer8787*** jak już się wprowadzisz będziesz się zastanawiać jak to możliwe że tak długo wytrzymaliście w bloku , szybkiego wykończenia domku :)

Gość podłogówka
mam olbrzymie fotele i taka kanapa holendry nie z marketu ;) fajnie jest jak goście przesiedzą wieczór pół nocy i nie kręcą się :D szczerze to myślę że trzeba usiąść ok 1000 razy na różne i wtedy można kupować nie bój się posiedzieć w sklepie nawet poczytać na nim gazetę i już wiesz

Doglądać można też malolatów aby na forach bzdur nie pisali

do ogrodu będziemy mieć osobę do projektowania ,ale chcemy miec tylko front z kwiatami ,jakieś ściezki ewentualnie tuje żeby się zasłonić do okoła:).Ja jestem zbyt leniwa na ogórki ,tata już się zdeklarował ,że będzie kosił trawę.

Gość sprzataczkę wynajmę
a Ty przypadkiem Jenny nie pisalaś wcześniej że masz malutki ogródek coś nie całe 400m2 a teraz że boisko iplac zabaw dla dziecka chyba nam kręcisz

Gość co za chory swiat
jesli bedziesz w tym tempie tyla co teraz to bedziesz raczej na lezaco bokiem wnoszona, wygladasz jakbys w 6 mcu ciazy byla

Gość aaaac
jednnifer ile to całe przedswięwzięcie Was wyniesie? ile zajela Wam budowa domu? tez sie na to szykuje, ale dopiero za dwa lata.

działkę kupiliśmy w lipcu 2010 ,8 miesięcy pozwolenia ,w połowie kwietnia zaczeliśmy Na tym etapie wydaliśmy 490tys( z działką) ile jeszcze wydamy się okażę

22:29 [zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** aż mi pomidor z kanapki spadł jak się o tej godzinie je to nic dziwnego, że się tyje;) Bazienka dlaczego??:)

Gość ..............89::::
jaki fotomontaz??