Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj byłam doglądać

Polecane posty

Gość ..............89::::
anic dziwnego kazdy ci napisze...90% plakow sie buduje...ale tylko2 % idiotow daje zdjecia dokumentujace ten stan:)

a co mam jeszcze gadać:) cała zimę mam na zastanwianie :) w sypialni mam zamiar mieć toaletkę na moje mazidła:) i jakąś pólkę na perfumy

Gość podłogówka
ja bym wybrał się do projektanta wnętrz warto :)

Gość a ta znowu sie przechwala
Jenifer jest tutaj wiele więcej osób co mają o duzo więcej kasy co Twój mąż ,ale nikt się tym nie chwali . Prawda pewnie taka że kredyt wzieliście i budowa idzie , no i ktoś kto o sobie ma takie mniemanie nie przesiaduje tyle czasu ta kafeterii raczej ma ambitniejsze zajęcia, nie obrażając tutaj kafeterian od czasu do czasu mozna zajrzeć a Ty non stop siedzisz przy kompie, a podobno dziecko, dom na głowie wiec nie wiem co tutaj robisz 24 godz AAA oczywiście w temacie "ile wydajecie mc na ciuchy ,kosmetyki" już Jenny zdazyła się wypowiedziec i oczywiście jej odpowiedź była najwyższa 2.000,00zł :P wróc na ziemie dziewcze My tutaj nie zazdrościmy ja mam piękny dom nie żyje w biedzie, ale nie wypisuje wszystkiego na forum, Ty w piórka nie źle obrosłaś, zgubi Cie to kiedyś. Dużo i to bardzo Dużo kafeterian Cię już poznało. Nazywasz się żoną, matką, a przesiadujesz tutaj ho ho jaki syf w mieszkaniu musisz mieć biedne dziecko pewnie teraz siedzi obok i bawi sie lalkami bo mamusia łeb w monitorze Noo wygadać się chciałem - lepiej :P i taka pewnie oto prawda o Jenifer Ciao Bella !

Oczywiście ,że sa bogatsi ludzi i nie budują 200m2 domów ale 400-500m wille ,czy ja mówię że jestem najbogatsza?:) ja po prostu się cieszę tym ,że mam takie szczęście w życiu:) i podejrzewam ,że każdy kto buduje dom się cieszy:).Niestety muszę cię zmartwić ale kredytu nie mamy a to czy ty mi w to uwierzysz czy nie to mnie absolutnie nie interesuję. Co do zajmowaniem się dzieckiem ,ost.chodzi do przedszkola wię faktycznie mogę sie obijac ,a dzisiaj mąż siedzi w domu więc on dużo się zajmuje córeczką;) moja córeczka jest dopieszczona pod każdym względem i o to niech cię głowa nie boli;). Aż tak cię to ugryzlo ,że musiałeś napisać ,miło:P

Gość a co bys miała jakby Cię mąż
zostawił ? nie pytam o alimenty że bys skubała ani pomoc rodziców, pytam co bys miała swojego :)

Gość a co bys miała jakby Cię mąż
co za błąd miało być razem "żebyś" :P

Gość WSZYSTKIM
Jenifer udaje,że jej nie ma a wszyscy wiedza że siedzi tutaj cały czas teraz niby zajmuje sie kolacją haha

Gość dlaczego nieeeeeeeeee
albo poszła "doglądać" chaty

Gość dlaczego nieeeeeeeeee
Jenifer dawaj do nas co dzisiaj robiłas ile kasy wydałaś na szaleństwa ?

Gość kre()szynka
przecież Ty się nie ruszasz z domu kolega pytał jaki Ty masz wkład własny , nie połowa majątku męża, tylko czego Ty sie dorobiłaś Chyba nie zrozumiałas

Gość kre()szynka
jak i również napisał że nie chodzi o alimenty, a Ty i tak zero kumacji

4 lata siedziałam w domu wychowywałam córkę równie dobrze mogłam iśc do pracy zarabiać na opiekunkę i zostawiać dziecko z obcą kobietą .Mój mąż tego nie chciał ,wie że praca w domu to nie jest lekki chleb zwłaszcza przy takim maluszku:) mój mąż docenia moje poświęcenie i pracę:) nigdy w życiu mi nie wypomniał ,że nie pracuję albo wydaję za dużo kasy na siebie .Pozatym w normalnym małzenstwie nie ma podziału "twoje-"moje" tylko "nasze wspólne::P

Gość CCCCCYGANKA
jennifer8787***-Przeczytałam Trochę Twoich wpisów i Doszłam do jednego wniosku- ludzie na cafe Ci ZAZDROSZCZĄ!!! No cóż Polska zawiść...... Gdybyś się żaliła że jesteś biedna i potrzebująca,oooo to by Ci wszyscy pomagali słowem,czynem i byłoby ok,byłabyś lubiana bo byłabyś biedna,głupia i taka jak wiekszość- byłoby Ci źle!!!!!! A Ja cie podziwiam i gratuluję:) Też mam małe dzieci,nie pracuję bo nie muszę ja wychowuje i dbam o domek w którym już mieszkamy:) I NIE uważam że to tylko zasługa męża ,bo to jest nasze życie i nasze decyzje

Gość dryn dryn 09
o ja nastepna ccccyganka się znalazła, ja też nie jestem biedna , mam dziecko dom i nie narzekam ale nie opisuje wszedzie co kupiłam za ile i jak mi fajnie

Gość mam kase !!!!!!!!!!
wiec skoro pisze źle o Jenifer to nie z zazdrości

Gość kre()szynka
Bravo dla Pani wyżej , własnie jaką zazdrość mamy do Jenifer nie jesteśmy biedni

Gość kre()szynka
oj cyganyyyyyyyy cygany

Gość CCCCCYGANKA
o ja nastepna ccccyganka się znalazła, ja też nie jestem biedna , mam dziecko dom i nie narzekam ale nie opisuje wszedzie co kupiłam za ile i jak mi fajnie - No to nie piszecie na ten temat to na inny,obgadujecie tesciowe,mężów lub innych na cafe!!!Inni proszą o porady w sprawie ciąży ,zdrowia wych.dzieci.... Bo po to jest cafe,jedni pisza to drudzy coś innego,w czym problem? Jest ok:)