Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobineczkaqq

dziecko nie chce żadnej butelki co mam robic

Polecane posty

Gość drobineczkaqq

mam 4 rozne smoczki w tym avent , nuk, i 2 szpitalne z żadnego nie chce pic . trzyma w buzi pokarma potem wypluwa. ma 7 tygodni. smoczka uspokajającego tez nie chce

Gość karmisz piersia?
moja nigdy nie zaakceptowala butelki, przez jakis czas udawalo mi sie dawac TT, ale krotko. Ten typ tak ma :-)

Gość drobineczkaqq
tak karmie piersia. ale jedno karmienie trwa 1,5 godz, szok. lekarka kazala po pol godziny dokarmiac bebikiem. ale jak jej wyciągne piers to wrzeszczy wniebogłosy.

Gość nanaaaa,,,
popros kogos aby nakarmil dziecko z butelki .niech bedzie glodna ,nie podawaj piersi na początek.niech to bedzie ok 60 ml mleka.piers podaj potem . niech ciebie nie bedzie w pobliżu w fazie butli),głod i instynkt wygra. jest to zreszta bardzo wazne bo mozesz np zachorowac albo koniecznie bedziesz musiala wyjechac ,wyjsc.mala musi sie nauczyc butli. druga rzecz to mleko.moze jej nie smakuje?to nie musi byc bebiko. podaj corce swoje w butelce i zobacz .moze chodzi o smak? a z cyca panienka zrobila sobie smoczek;)

Gość drobineczkaqq
ona smoczka nie mie zlapac. w buzi ma krople bebika , nie polyka ich nawet a potem pluje, a moze kupic butelke z Timmie Toppie? a jak nauczyc smoczka uspojkajającego?? tez mam 4 rozne i wszytskie leżą nie uzywane.

Gość nanaaaa,,,
ona myli tak;) eeeee no co to ma byc???cieplutka mamusia z pysznym cycusiem byla fajniejsza😭 łyczek mleczka i memlanie cycusia to najlepsza rzecz na swiecie! odwalcie sie!!! daja mi tu cos .smak nie ten ,sztywne ,niewygodne😭 chce do cyca😭 musi pomyslec tak jesc!!!!jesc😭 (podajecie flache)nieeeeeeeeeeeeee!cyca!!!! jesc ! cyca!mamaaaa! hmmmmmm?niewygodne ,sztywne -fu! mama!!! hm?w sumie nawet niezle.trzeba inaczej ssac ale smak do przeżycia.o !jak ciagne i polykam przestaje byc glodna.dobre i to.....:O eee no nie jest zle:) historyjka wiadomo prawie obrazkowa;Pale tak mniej wiecej czuje dziecko. trzeba przez to przejsc.troche trudne bo trwa roznie dlugo ale warto:) butelke tt mozesz kupic ,spróbuj zmienic mleko lub podac swoje.

Gość drobineczkaqq
niezle się usmialam ale to w sumie tak wyglada.. moze kupic ta butle Timmie topie hm>