Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Go$ka

8kg w miesiąc!

Polecane posty

Gość Go$ka

Dziewczyny pomóżcie. Jaka sprawdzona dieta jest najlepsza, wiem, że każde ciało inaczej reaguje, ale mam przed sobą 31 dni, gdzie muszę schudnąć 8kg. Chodzę na siłownię, i na tańce. Wysiłek 3x w tygodniu. Problemem jest silna wola, i słabość do słodyczy. Dawałam radę max tydzień. Później nadrabiałam, teraz przez pogodę jesienną dosłownie opycham się słodyczami... Może macie jakieś rady.... Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.

nie masz silnej woli, opychasz sie słodyczami a chcesz schudnac 8 kg w mieasiac? schunij 3-4 to bedzie zajebiscie. marzyc to kazdy potrafi.

aha to ja schudłam 12 w 3 miesiace, a ruch mam 6 razy w tyg po 1,5 godz. do tego sero cukru, tłuszczów. wszystko chudne itd. a ty chcesz 8 w miesiac haha

Gość aganieaga
moze byc ciezko ale to nie niemozliwe a dukan?

Dukan oznacza systematyczność. O słodyczach możesz zapomnieć. Chętnie przyjmę kilka kilo, najlepiej w cycki :-D

Gość Go$ka
lumena26 - mam nadzieję, że lepiej się poczułaś komuś wrzucając. Gratuluję postawy i pozdrawiam ;P

Gość Go$ka
lumena26 - co do Twojego spadku wagi przez 3 miesiące, to ja jestem w stanie zrzucić te 8kg. W styczniu od razu po operacji musiałam przyjąć dietę wyznaczoną przez szpital. Przyzwyczaiłam się do niej bo musiałam, i ku Twojemu zdziwieniu schudłam 10kg w 2 miesiące, bez wysiłku fizycznego. Po czasie wróciłam znowu do stałych posiłków i teraz przełamać się nie mogę by znowu wejść w ten tryb. ;]]

ok. 10 kg w 2 miesiace to wychodzi po 5 kg na miesiąc. ale 8kg to naprawde bez efektu jojo jest raczej niemożliwe. schudłas 10 kg a teraz płaczesz ze opychasz sie słodyczmi i nie masz silnej woli. nie wiesz ze im wolniej chudniej tym skuteczniej, na dłużej i zdrowiej. Ja tu nikomu nie wrzucam ale juz tyle razy sie odchudzalam ze wiem jak to wyglada. schudnac szybko= efekt jojo bo organizm wygłodzony. nie mam racji?? sama piszesz ze teraz opychasz sie slodyczmi. Zdrowa dieta uczy zdrowego odzywiania, odzwyczaja od słodyczy a w Twoim przypadku tak nie jest. Bez ćwiczeń moze i stracisz na wadze ale cwiczenia rzeźbią ciało, dodają energii. Sama chciałas rady.

Gość Go$ka
lumena26 - Jasne, że chciałam rady, a nie wyśmiewania się z cudzych postępowań czy planów. Ale nie będę tutaj Ciebie oceniać, bo to co piszesz mówi samo za siebie. A za taką radę to dzięki bardzo. Pozdrawiam.

sorki jeśli prawda Cie az tak ukłuła. pozdrawiam ps. chcialam zebys zeszła na ziemie, jesli odebralas to jako wysmiewanie to przepraszam.

Hej ;) jutro powinnam sie odezwac i razem schudniemy ;) mam przetestowana 'diete'.. ;p ile maszlat i ile wazysz?