Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos sie nudno robi

cos sie nudno robi , zna ktos jakis kawal

Polecane posty

Gość cos sie nudno robi

?

Gość cos sie nudno robi
dawaj

Gość cos sie nudno robi
mi sie taki przypomnial : ,,jedzie blondynka autostrada, slucha radia, nagle spiker mowi,uwaga kierowcy autostrada xx jedzie pirat drogowy pod prad Na co blondynka patrzy przez okno i mowi sama do siebie :bo to jeden ? Tysiace !,,

Gość cos sie nudno robi
osadzona , nie rozumiem :-D

dwie babcie narzekają jaka dzisiejsz młodzeż jest niedobra .. że pija narkotyzują się itd odchodzi trzecia i mówi : - I szkło jedzą pozostałe zdziwone - Jak to szkło jedzą ??? że co?! :O a ten drugi świetny :D z blondynkai autostradą:D

Gość cos sie nudno robi
a a a a a a a :-D nie doczytalam koncowki :-D dobre:-D

Gość blondynka ;) vv
jak to szkło jedzą.. nie rozumiem

Gość cos sie nudno robi
mi sie tylko taki przypomnial :-D no chiba, a ty co blondynka ? :-D

Mąż z żona w sypialni. Żona do męża: -Kochanie a 2 magiczne słowa? -Wyżej dupe!

Gość cos sie nudno robi
oj ,osadzona opowiada stopujac napicie , a wy nic nie rozumiecie :-D

Gość cos sie nudno robi
a ten sciagniety : ,,Małżonkowie uprawiają sex w pozycji sześć na dziewięć. Nagle do sypialni wpada Jasiu. Patrzy i ze zdziwieniem mówi: - A wy mi nie pozwalacie w nosie dłubać!,,

Gość cos sie nudno robi
tez sciagniety : ,, Idzie dziecko 7 letnie z ojcem a przed nimi idzie dwóch policjantów z psem. Nagle chłopiec podchodzi do pieska i zagląda mu pod brzuch. Policjant zdziwiony pyta: - Co się tak przyglądasz temu pieskowi? - A bo tatuś powiedział, że idzie piesek z dwoma chujami.,,

Gość cos sie nudno robi
Idzie blondynka do sklepu RTV i AGD. Sprzedawca mówi: - Blondynkom nie sprzedajemy. Wychodzi wkurzona. Na drugi dzień przychodzi w peruce: - Poproszę ten telewizor. - Blondynkom nie sprzedajemy. Wychodzi jeszcze bardziej wkurzona. Na trzeci dzień przychodzi w peruce i w kapturze: - Poproszę ten telewizor. - Blondynkom nie sprzedajemy. - Skąd pan wie, że jestem blondynką? - Bo to mikrofalówka.

Gość cos sie nudno robi
Idzie blondynka do sklepu RTV i AGD. Sprzedawca mówi: - Blondynkom nie sprzedajemy. Wychodzi wkurzona. Na drugi dzień przychodzi w peruce: - Poproszę ten telewizor. - Blondynkom nie sprzedajemy. Wychodzi jeszcze bardziej wkurzona. Na trzeci dzień przychodzi w peruce i w kapturze: - Poproszę ten telewizor. - Blondynkom nie sprzedajemy. - Skąd pan wie, że jestem blondynką? - Bo to mikrofalówka.

Gość cos sie nudno robi
Stoją dwie blondynki na przystanku autobusowym. Jedna pyta się drugiej: -Którym jedziesz autobusem? -Jedynką. A ty? -Dwójką. Jedzie autobus z numerem 12 blondynka mówi do drugiej: -Patrz jedziemy razem!

Przychodzi zajączek do lisiej nory. W niej nsą liski więc zaczyna do nich mówić: -wiecie co?! Zgwałcę waszą matkę!!! Liski zaczynają płakać na to lisica wchodzi do nory i zaczyna gonić zajączka. On uciekł pod kłodę to i lisica za nim skoczyła i się zaklinował. Zajączek obchodzi ją od tyłu i mówi: -Wiesz co nawet mnie nie pociągasz, ale obiecałem twoim dziecią:)