Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi kobietki

Zmarszczki w wieku 25 lat - proszę poradzcie mi coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość poradzcie mi kobietki

Witam Was wszystkie i proszę o komentarze, jakiekolwiek:( Nie chodzi mi tylko o pomoc i udzeielenie rad, ale też może znacie osoby które mają problem jak ja, lub same się z nim porykacie, dla mnie to jest jakiś koszmar:( Jakies 2 tygodnie temu stanełam rano przed lustrem i doznałam szoku - w ciągu jednej nocy pojawiły mi się pod oczami zmarszczki:/ Pewnie myślicie, że wydaje mi się że w ciągu jednej nocy? Otóż nie, akurat kilka dni wcześniej kupiłam sobie krem pod oczy, więc bacznie obsewrowałam od kilku dni moje okolice oczu;) Normalnie ścieło mnie z nóg:( Myślałam, że to takie które znikną, może nie wyspałam się wystarczająco, ale nie:( one nadal są:( w dodatku 3 dni temu pod tymi 2 poprzednimi pojawiły się kolejne pod każdym okiem:( są takie jakby to wytłumaczyć, od kącika oka aż do jego końca:( w dodatku takie krótkie (chyba po prostu mimoczne) które miałam od zawsze dwie króciiutkie przełużyły mi się też do samego końca oka i pogłębiły przeokropnie:/ nie wiem czy dobrze to wyjaśniam jakie to zmarszczki, ale mam nadzieje, że zrozumiecie;) No i teraz moje pytanie: co Wy na to?:(

no to lipa zmarszczki w tym wieku ale widocznie masz slabe geny ja mam kolezanke ktra ma 23 lata i tez ma jz zmarchy ale popierdala ciągle na solare to nie dziwne jest kilka czynnikow czemu sie juz pojawily tak jak napisalam slabe geny , chodzenie na solarke i ciągle opalanie , nie zdrowy styl zycia zla dieta brak sportu duzo alkoholu ja mam 21 lat ale juz za wczasu dbam o siebie duzo warzyw owocow sport czyli silka zeby nie miec takich problemow tak szybko

Gość nie pal, spij wiecej
jedz swieze warzywa owoce i jak najmniej fast foodow i przestan uzywac tego kremu, bo moze cie uczulil. A najlepsza rada - wyluzuj, stres poglabia zmarszczki, a i tak bedziesz je kiedys miala i to nie jest zadna tragedia, jak sie odpowiednio do tego podchodzi. Wiem co mowie, mam duzo wiecej lat i wiele zmarszczek, a wyobraz sobie lepiej wygladam, niz gdy ich nie mialam :) Tak wiec dbaj o soebie fizycznie a przede wszystkim psychicznie.