Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

No tak chcialam zaszpanować przed Ałstr...tym czego sie nauczylam od Brytyjczyka

Polecane posty

haha odpowiedz nie była głupia, to tak jakby podszedł do CIebie powiedzmy Murzyn dumny że sie nauczył i pyta CIe "jak sie pan miewa" a Ty zamiast powiedzieć "wowww skad znasz takie trudne wyrażenie?!" odpowiedziałbyś po prostu "dziekuje dobrze, a pan?"

znawca: Spadaj człowieku jak nie kumasz, że my się tu bawimy, a temat Australijczyka jest kontynuowany od kilku dni. Kolejny przykład twojego wpierdalania się i mądrzenia bez sensu. A miałem cię za kogoś rozsądnego swego czasu. Spłyń do tych kretynów na wątek o mnie i tam się grzej z idiotami bo na nic więcej cię nie stać. Ksywę sobie zmień na: znawcajebnięty.

Czkawka: Taka odpowiedź to klasyczna forma grzecznościowa i nie dziw się. Dla ciebie to było płaskie w jego wydaniu, a on zachował się bardzo prawidłowo. - How are you? - I'm fine, thanks. And you? ...to tylko takie rozbudowane powitanie, a nie pretekst do dłuższej wypowiedzi, coś jak polskie: - Witam, co tam u ciebie? - Witam, witam. A nic, luzik.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
babeczki w kropeczki ale błysnęłaś normalnie pewnie oni o tym nie wiedzieli :D

hahah jaie teksty :D "doigrałeś sie" :D nie chodziło mi o rozbudowaną wypowiedz ale doceniłby że użyłam innego sformułowania niż how are you. a w ogole nierozmowny jest :/ pewnie mnie zdradza :( 😭

Gość muuuuuuuuuuuuuu
teraz nikogo nie dziwi że ktoś zna język obcy tym bardziej AU nie będzie dziwić bo w jego kraju jest mnóstwo ludzi różnych narodowości i mówią z różnym akcentem różnym slangiem

Gość wartościowe kobiety nie są
teraz szpanem jest znajomość kilku języków obcych w dobrym stopniu, a niektórzy tyle umieją...

no dobra jednak pogadalismy :) i wcale mi sie nie znudzil :) podoba mi sie, że pochodzi z normalnej rodziny a nie jakieś rozwodniki konkubenty ale nie jest katolikiem :(