Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietavsps3

kobieta vs ps3

Polecane posty

Gość kobietavsps3

Jak odciągnąć męża od grania na konsoli?? Woli grac niż sie kochac, woli grac niz sie z dziecmi pobawic, woli grac niz robic w ogole cos innego!! Mam ochote wywalić mu tą konsole. Konkuruje z maszyną!! Zreszta nie tylko ja bo nasze dzieci również. A najgorsze, ze on nie widzi w tym nic złego. Pomóżcie!!

Było za faceta wychodzić a nie za chłopca... Wywal go z domu razem z zabawką to może skuma. Chociaż nie postawił bym na to nawet 5 złotych :P

Gość niezłomny wojownik
bzdura, ja gram też na konsoli i nie jestem dzieciakiem, trzeba mieć rozum i umiar jak ze wszystkim :P

Gość kobietavsps3
My jestesmy razem od 10lat i nigdy tak nie było. Problem zaczal sie jakis rok temu

Gość judgementcrematorium
Bo konsola i gry są najważniejsze! Dobrze, że nie gra na Xbox 360, bo byłby zamerykanizowanym ziomalem! A tak jest japońskim ziomusiem!

Osobiście to nie zamieniłabym wszystkich moich sprzętów na żadnego faceta, żaden facet nie potrafiłby mi zastąpić moich ukochanych gier, w tym starego, dobrego BioShocka, Call Duty, pierwsze Battlefield albo stareńki Duke, w którego żem grała jeszcze w świetlicy szkolnej. Do tego jeszcze OBAN albo BS2, co we mnie budzi troszku żal, bo mimo wszystko polubiłam Andrewa.

Gość niezłomny wojownik
jeśli gra w Battlefielda 3 to go rozumiem, w innym wypadku przesadza :D

Trójka to wyczerpanie materiału, jeśli grasz sam, to już po gameplayach poznaję, że to gówno, a ja jeśli to multiplayery, to muszą ściśle odpowiadać moim gustom.

rozumiem że nie jestes atrakcyjna kobieta jak facet woli PS3? albo nie potrafisz go zainteresować sobą ? :p

Gość asfdsghghnjgyg
Z playstation nie wygrasz.. Musisz odpuscic..

Gość wójekstaryhueik
ja wygrałem wyścigówki zamieniłem na jazdę po piwku strategiczne w robienie ekonomicznych zakupów zręcznościowe w robieniu minetki wraz z palcóweczką i co a jeszcze simsy w małżeństwo