Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uslyszalam dzisiaj

Usłyszałam dzisiaj taką rzecz...

Polecane posty

Gość uslyszalam dzisiaj

"jesteś gruba, więc nie powinnaś być szczęśliwa. Nikt na ciebie nie spojrzy i dobrze, bo tacy ludzie jak ty nie mają prawa być szczęśliwi". powiedziała to moja znajoma, z którą się pokłóciłam. Ona jest bardzo szczera w złości i dopiero wtedy mówi, co czuje :(

Gość ogrodniczka botaniczka
Prawda w oczy kole ?

chyba sie tym nie przejełaś? wiesz co jakiś czas temu ktoś mi też powiedział coś wrednego i to zamiast mnie zdołować dało mi mega kopa!

Gość riukiu
i ty chcesz mieć taka znajoma?

Gość kołowrotek Filipinki
żle wybierasz znajomych... ja na twoim miejscu zastanowiłabym sie co ci każe przebywac w towarzystwie osób pokroju tejże znajomej :classic_cool:

Gość ogrodniczka botaniczka
Weź się w garść i zamiast wylawać żale na kafe ...idź na siłownię lub basen . Spalisz trochę tłuszczu i będzie ok :)

Gość uslyszalam dzisiaj
wiem, że ma racje, bo sama tak myślę. ale przykro mi się zrobiło, kiedy wykrzyczała mi to w twarz. powiedzcie mi, jak pogodzić się z życiem w pojedynkę? jak nie zwracać uwagi na to, że inni znajomi się schodzą, żenią i mają dzieci, a ja pozostanę do końca życia sama? czy jest tu samotna kobieta, która wie, że nie ułoży sobie życia??

Gość elena875632145
To sie odchudzaj jak chcesz, a jak nie chcesz to nie. A koleżance powiedz żeby się jebała.

jeśli dobrze sie czujesz w swojej skórze to raczej zmien znajomych :P Po co ranic ich wysublimowane wymagania estetyczne? :classic_cool: :P

powiedz jej ,że jestes singlem bo tak chcesz! co z tego że jestes gruba, chude i bardzo atrakcyjne laski też często nie mają chlopa, powiedz że nie masz na to presji

Gość mndjddgfjgdjf
ja pierdziele dziewczyno mniej wpierdalaj duzo ćwicz jedz duzo waryw i owoców to schudniesz!!! a nie wpierdalasz na potege a pozniej sie dziwisz ze ktos ci szczerze cos powiedzial

ja jestem samotna ;) nie wiem czy ułoze sobie życie, nie mam parcia na ślub i dzieci wiec zaden facet mnei nie bedzie chciał hahaha :D

powiedzcie mi, jak pogodzić się z życiem w pojedynkę? jak nie zwracać uwagi na to, że inni znajomi się schodzą, żenią i mają dzieci, a ja pozostanę do końca życia sama? Pojebało cie dokumentnie? To, że jakaś idiotka ma awersje do tych grubszych nie oznacza, że ty pozostaniesz do końca życia sama! Myśl, myśl kurwa to naprawdę nie boli :classic_cool:

Gość uslyszalam dzisiaj
dziękuję za wszystkie rady.

Gość loreal parisss
a ile wazysz?

Gość mamdość histerycznych poranków
Pancerna kołdora grunt do dobrać sobie odpowiednie motto zyciowe :D cała reszta to już tylko konsekwencje :classic_cool:

Gość uslyszalam dzisiaj
wiecie jak skutecznie, szybko i bezboleśnie można popełnić samobójstwo. pytam z ciekawości.

Gość wojtek_ bez_ portek
na przykład można zachichrać się na smierć, ale nie wszyscy potrafią samodzielnie wiec niektórym potrzebny jest łechtacz stópek do wywołania łaskotek