Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ja

brak miesiączki

Polecane posty

Gość tak ja

Mam 20 lat i miesiączkę od 12 roku życia i do tej pory jest ona nieregularna. Nie potrafię przewidzieć tego kiedy powinnam ja dostać, bo zwyczajnie się to nie sprawdza. Np z tego co pamiętam to okres miałam ok 15 lipca i potem brak, aż do 20 września, a teraz ok 28 października miałam delikatne plamienia. Czasem nie mam przez ok 3 miesiące. Czy to jest normalne?

mam podobnie jak ty, no moze nie az tak dlugie przerwy, najdluzej 2 mc, bralam juz jakies tabletki na to zeby sie okres uregulowal ale nie pomogly;/ chyba trzeba sie znowu wybrac do gina,,

Gość tak ja
ale naprawdę? mam się czegoś obawiać, ze jest coś nie w porządku?

Ja mam 25 lat niedawno urodziłam dziecko I NIGDY nie miałam regularnych miesiączek Zawsze dostaję z zaskoczenia Mogę jedynie określić przedział 10 dni w których może się ona pojawić:P Taki model jestem Byłam leczona,ale bez skutku tzn poki brałam tabsy był regularny ale nie chce tylko dlatego brac hormonów Jakos zyje i jest ok KWestia przzwyczajenia LEkarz tez tak stwierdzil

Gość tak ja
no właśnie sama świadomość tego że wiem kiedy będę mieć...

Gość cvbnm,mnbvcx
ja mam 21 lat i mam prawie regularne cykle, ale w Twoim wieku mialam miesiaczki bardzo roznie-jak Ty