Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika2666

no i chyba wpadłam

Polecane posty

Gość anika2666

Tydzień temu rozstałam się ze swoim narzeczonym, dlaczego.....ponieważ podniósł na mnie rękę. Zdarzyło się to pierwszy raz, ale dla mnie to koniec.....tym bardziej, że wie że brzydzę się przemocą.... no i jestem przerażona, bo 4 dzień spóźnia mi się okres.....w dzień spodziewanego okresu zrobiłam test i wyszedł negatywny......ale dalej nic pocieszcie mnie

Gość taksobiePiszę
Zrób sobie test w laboratorium. Pobierają krew i wychodzi do strzału. Z testami to bywa różnie ja jak byłam w ciąży to 3x wyszedł negatywny.

Gość anika2666
ostatnio trochę chorowałam, więc może przez to się przesunęło.... ja nawet nie chcę myśleć co będzie jak się okażę, że jestem w ciąży takie badania mogę dopiero w poniedziałek zrobić

Gość taksobiePiszę
No to spokojnie. Musisz poczekać do tego poniedziałku.

Gość anika2666
a jeśli okażę się, że jestem to co ja mam zrobić???? jak ja sobie sama poradzę????

Gość taksobiePiszę
Wtedy się będziesz tym martwić. Nie wariuj, kobieto. Różnie bywa. Stres też robi swoje i też się mogło przesunąć - nie zrywa się z facetem co miesiąc.

o aborcji nawet nie myśl, już lepiej oddaj do domu dziecka, albo zrzeknij sie go

Gość Beti29
bardzo dobrze zrobiłaś, ja też się brzydzę przemocą. A jeśli jesteś w ciąży to spokojnie rodzina Ci na pewno pomoże w takiej sytuacji, powodzenia.

Gość anika2666
rodzina mi nie pomoże bo jej nie mam jestem sama na tym świecie były dzwoni i przeprasza, ale to dla mnie już sprawa zakończona mam obdukcję, która mi będzie przypominać DLACZEGO nie dam mu drugiej szansy

Gość Beti29
nigdy w życiu nie wracaj do niego choćby nie wiem ile razy prosił!!!! jak facet raz uderzy to nigdy na tym jednym razie się nie skończy.

Gość taksobiePiszę
I bardzo dobrze. A później są domy dla samotnych matek. Ne martw się na zapas.

Gość anika2666
jem tabletki, brałam antybiotyk i przez ten czas zabezpieczaliśmy się prezerwatywą tylko teraz tak sobie myślę, czy on nic z nią nie zrobil zaczyna mi się wszytsko ze sobą układać

Gość anika2666
zresztą możecie wierzyć lub nie ale przez cały rok odkąd ze sobą byliśmy był potulny jak baranek, tydzień temu pierwszy raz podniósł na mnie rękę

Gość anika2666
najgorsze jest to, że brzuch mnie w ogóle nie pobolewa jak zwykle nie mogę się pozbyć natrętnych myśli;/

Gość Angelika19
Myslę ze to przez stres okres ci sie spóźnia. A wczesniej spóźniał ci sie kiedyś?

Gość anika2666
spóźniał się ale nie tyle to już 34dzień.... a do niego nie wrócę, nie ma mowy nie jestem workiem do bicia

Gość anika2666
bardzo nalegał na ślub, wszystko chciał szybko a mi się marzyło żeby ślub był we wrześniu przyszłego roku jak zrobił coś z tymi gumkami to go zabiję normalnie

Gość anika2666
ja mam zwykle 28-30

nie przejmuj się jak się boisz, idź jutro do apteki i kup inny test jak wyjdzie negatywny to pomoże ci dotrwać do poniedziałku a w poniedziałek zrób test na bete:)

A za co cie uderzył? Musiał być bardzo wyprowadzony z równowagi skoro mówisz że do tej pory był potulny jak baranek. Tak trzymaj! Tego się nie wybacza. Chyba że chcesz żeby cie tłukł.

Gość anika2666
za co? Za to, że na weselu u jego rodziny za dużo tańczyłam z jego kuzynem ale czy to ważne, za co? Mężczyzna nie ma prawa podnieść ręki na kobietę a on to zrobił był pijany to fakt, ale to zrobił i dla mnie to koniec

Gość spokojnie.....
mi się kiedyś spóźnił okres 4 tygodnie. Nerwy temu sprzyjają. Poczekaj jeszcze, przynajmniej 2 tygodnie od ostatniego stosunku. Nie martw się na zapas. Najpierw się upewnij, a potem ew. szukaj pomocy. Poradzisz sobie, bądź silna. Może masz przyjaciół?

Gość anika2666
na szczęście mam jutro zrobię jeszcze jeden test a w poniedziałek badanie z krwi bo inaczej umrę z niepewności

Gość mysiacipka98
cieszymy sie,ze nie jestes :)

Gość zxcvmnbvc
i co z tego że rok był potulny???? Każdy damski bokser na początku jest potulny...

Gość anika2666
czy ja chcę? Nie wiem jestem skołowana ja już nie chcę mieć z ex nic wspólnego, widziałam go chyba w jego najgorszym wcieleniu i nie chcę a jak urodzę dziecko to do końca życia będę z nim złączona mogę skłamać i powiedziec, że to nie jego ale jak ja sobie wtedy sama z własna wypłatą poradzę??? ale co byłby winne dziecko