Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość performer

POMOCY! maeriały do pracy licencackiej

Polecane posty

Gość performer

Studiuję dziennikarstwo i komunikacje społeczną, piszę pracę licencjacką o wizerunku osób niepełnosprawnych w mediach. Potrzebuje pozycji do bibliografii, jeśli wiecie jakie książki mogłyby pasować do mojego tematu to proszę o pomoc!

Gość performer
ja się biorę do roboty kolego, tylko znalezienie 50 pozycji do bibliografii nie jest łatwe więc liczę na dobre chęci i serce osób które jeśli mogą to pomagają innym, Ty do nich raczej nie należysz:) pozdrawiam

Gość kocham witkaca
aż 50 pozycji? nieźle, u nas ma być max 10, przy ok. 25 stronach tekstu ;) myślę, że jak pójdziesz do biblioteki, to panie Ci coś doradzą. ewentualnie poszukaj forum dla niepełnosprawnych, tam powinni być bardziej kompetentni. a z ciekawości- ile macie mieć stron pracy, że aż takiej wielkiej bibliografii potrzeba?

Gość performer
60-80 stron:) fajnie się macie, że tylko 25stron :p

Gość czerwonaaaa88
u mnie praca licencjacka to ok. 50 str ale ile ma być ksiazek w bibliografii nikt nam nie podał...50 ksiazek to lekka przesada kto to bedzie wszystko czytał;d

Gość kocham witkaca
no niby fajnie, ale do tego dochodzi egzamin licencjacki z całości 5 największych przedmiotów z całych studiów... więc nie jest tak pięknie ;)

Gość czerwonaaaa88
u mnie jest ok 50 pytan do nauczenia z 3 lat studiow...

Gość kocham witkaca
podali wam pytania? no to spoko :classic_cool: u nas niestety nie mamy nic podane, obowiązuje nas cały program z tych przedmiotów. zresztą, co ja się martwię, najpierw muszę przeżyć sesję zimową, a to będzie nieco problemowe, z tego co widzę ;)