Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzonaaaaaa

dziś dostałam pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość znienawidzonaaaaaa

dostałam wielką cyrkonię. Nie mam nic do cyrkonii, ale czemu ona jest taka wielka? wygląda to tandetnie i obleśnie. Wolałabym już pierścionek za 300 zł z maleńką cyrkonią niż z tym bydlakiem wielkim i okropnym na pół palca:( jestem taka nieszczesliwa. Ale wybierał z mamusia nie dziwie sie zatem :O:O:O:(:( ehhhhhh ale tak dlugo czekalam na te zareczyny. Nie byla to niespodzianka juz wygadal sie miesiac temu, ze mnei to czeka i ze ma piekny pierscionek dla mnie. Taa jak go zobaczylam od razu mina mi zrzedla. ja piernicze.

Gość znienawidzonaaaaaa
podzielić? pożalić chyba:(

Gość czarna xx
Ha ha tak skad to znam ...moj maz niestety tez wszelkie prezenty kupuje z tesciowa a co za tym idzie nie podobaja mi sie prawie zawsze do tego facet nigdy nie umie dotrzymac tajemnicy jak to jest ,,,nie jestes sama i ciesz sie zareczynami a nie rzecza (zawsze mozesz sprzedac u zlotnika i kupic wymarzony ;-) pozdrawiam

Gość znienawidzonaaaaaa
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość znienawidzonaaaaaa
Sprzedam to się obrazi. Ale jak mozna dziewczynie. która w ogóle biżuterii nie nosi kupic cos na pół takiego drobnego palucha jak ja mam. Zupelmny brak wyobraźni. Wiem niestety ze to wybor tesciowej, a nie jego.

Gość znienawidzonaaaaaa
po zaręczynach wstał zza stołu, a ze spodni wysunął mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru. a wszystko to na oczach przerażonych domowników

Pierścionek nie jest najważniejszy - to tylko rzecz- symbol Nie ma co się gniewać że nie wybrał tego wyśnionego Liczy się gest

Gdy kogoś kochasz to nawet pierścionek z gumą do żucia to najpiękniejsza rzecz pod słońcem

A dlaczego sama nie wybrałaś pierścionka? Nie ma nic głupszego niż decydowanie za kogoś. Ponoś trochę, a później ściemni, że Ci palec czernieje czy cyrkonia wypadła albo palce Ci przytyły ;)

Quadratura Koła Dokładnie - mogłaś sama wybrac albo choc zasugerowac jaki chcesz

Gość znienawidzonaaaaaa
wiesz wolałabym naprawde cos mikroskopijnego bo nie chodzi o to, ze nie dostalam wysnionego. Nie marzylam o zadnym liczylam na niego, ale zawiodlam sie troche, ze tak kompletnie nie zna mojego gustu. Zawsze kupuje skromna bizuterie, malenskie kolczyki, malenki wisiorek na cienkim lancuszku, a ta cyrkonia jest wielka. I po prostu nie wyglada efektownie nie kazdy lubi tak ciezko bizuterie. Mam 160 cm, waze 40 kg. No coz nie mam wyboru, ale sadzilam, ze dostane cos bardziej pasujacego do mnie mojej pustury i osobowosci. Wie, ze nie lubie ciezkiej i wielkiej bizuterii, ale posluchal mamy wiem, ze gdyby nie to kupilby normalny, zwykly, a nie :O na zareczynach byla oczywiscie jego mama. Zero intymnosci.

A nie możesz porozmawiać z narzeczonym i poprostu powiedzieć że to nie w Twoim guście. Ja chyba tak bym zrobiła i razem byśmy poszli wymienić na coś innego. Myślę, ze On by się na mnie nie gniewał za szczerość. No i w końcu pierśconek zaręczynowy zostaje na całe życie.

Gość znienawidzonaaaaaa
chłopaki z małymi siurkami powinni dawać małe pierścionki, a ci z wielkimi pałami coś dużego

Gość znienawidzonaaaaaa
nie wiedzialam, ze planuje oznajmil mi po fakcie. Mam pierscionek szykuj sie na zareczyny. O slubie juz rozmawialismy wczesniej wiec oczywiste bylo ,ze powiem tak. Nie zaleznie czym by mi sie oswiadczyl. Nie zaproponowal bym sama wybrala. Kazdy pierscionek, ale o polowe mniejszy bylby do przezycia, ale ne ten

znienawidzonaaaaaa Wiesz no trochę się zawiodłaś rozumiem Cię Jesli to az tak Ci przeszkadza to moze bądz z nim szczera i porozmawiaj o wymianie??Jesli kocha to sie nie pogniewa Quadratura Koła :)No wiesz ciężko jest - sama opiekuję się synkiem 24/7 No ale mam z tego dużo radości nie powiem:)

to mu to powiedz, ja ze swoim przeglądałam pierścionki wcześniej by wiedział jaki mam gust ;)

Gość znienawidzonaaaaaa
porozmawiam, ale jak emocje troche ochona.. powiem mu ze jest po prostu dla mnie za duzy, ze wole cos malutkiego, skromnego. Oczywiscie jego matka powie, ze jestem niewdziecznica.

Gość no co ty ładny jest
a moze ktos pomysli, ze to brylant:)

Gość znienawidzonaaaaaa
ja nie jestem wybredna i naprawde z kazdego pierscionka bym sie ucieszyla, ale ten po prostu wyglada strasznie no i jest typowy w guscie mojej tesciowej. Nie wiem po co ja bral. Kto wie moze nawet sama mu go kupila. Na razie go nie nosze, bo jest za duzy i ma isc do zmniejszenia, ale bede sie z tym ociagala bardzo dlugo...

Gość znienawidzonaaaaaa
brylant? takiej wielkosci? ehh. Tej wielkosci brylant kosztowalby kupe kasy, a zreszta co by to nie bylo to źle sie w tym czuje. I nie chodzi tu , ze ja jestem urazona, ze to cyrkonia chodzi o wielkosc, a nie to co ktos pomysli.. :(

Gość najbrzydsze sa golfy
wiadomo że liczy sie gest ale...rozumiem cie. Czułabym sie tak samo gdyby mój kupił mi pierścionek z zółtego złota (a takiego nie lubie) bo mama mu tak doradziła. Na twoim miejscu porozmawiałabym z nim.Warto bo w przyszłości też może słuchać się mamy jeśli chodzi o prezenty dla ciebie (miejmy nadzieję że TYLKO o to) a nie po prostu pomyśleć. Trochę mi tu maminsynkiem zajeżdża...

Gość najbrzydsze sa golfy
nie zmniejszaj tylko po prostu wymieńcie na inny (ty z mężem, bez mamy:) w końcu zamierzasz go nosić więc chyba ma prawo się podobać...

Gość znienawidzonaaaaaa
No niestety... wiem o tym... mam nadzieje, ze sie nie przejadę.

Gość mamusia synusiaaaaa
no jak starsza kobieta wybierała to musi byc paskudny :-( ja dostałam od chrzestnego na 18tke ( ilesssss lat temu) złoty pierscionek a taki byl skzaradny ze szok z wielkim rożowiastym oczkiem i jakimis listkami :-( ble jak dla starej babki :-9 zona chrzestnego wybierala :-(

Wiesz kto co lubi Ale na delikantej niewielkiej dłoni taka "krowa" nie prezentuje się ani ładnie ani elegancko Ludzie starej daty (teściowa) zazwyczaj uważają że im większy "brylant" tym lepszy pierścionek;PTak jest - wiem z obserwacji własnego otoczenia TAkze autorko nie pozostaje ci nic innego jak wymiana na inny po rozmowie z narzeczonym A zdaniem tesciowej sie nie przejmuj Zawsze mozna wcisnac jej kit ze akurat takiego modelu nie mozna bylo zmniejszyc i trzeba bylo ymienic;)

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
poyebana jestes :O

Gość Keczup i musztarda
Autorko ty się nie martw pierścionkiem tylko przyszłą teściową! Oświadczyny przy mamusi?? Mamusia wybiera pierścionek zaręczynowy za syna?? Toć ta kobieta będzie uczestniczyć w każdym intymnym momencie swojego synusia (i twoim) :)