Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

Kochanki, jak często dzwoni do was facet? pytanie TYLKO do kochanek

Polecane posty

powodów jest kilka: * przebywa w pracy poza domem, gdzie też nocuje, żeby nie siedzieć w domu * ona ma 54 lata, a piękna nie jest, widziałam, w dodatku choruje

Gość mysiacipka98
do autorki topiku :) moj tez mowil ze nie sypia z żona ,a jednak spodziewaja sie 2giego dziecka :) kochanka nie oznacza ze facet nie bzyka zony,czesto wlasnie to robi,zeby nie byla podejrzliwa :)

Gość pannna z akcentu
kochanka jest do dsoopczenia, nie do kochania

Gość mysiacipka98
kochanka jest do doopczenia mowicie,a zona do czego? do splat kredytow? :P

Gość pannna z akcentu
słucaj pindoleczko durna, miałam kochanka, odszedł od żony goowno warte takie układy więc żal mi ciebie.

Gość pannna z akcentu
żonę sie kocha, szanuje wychowuje razem dzieci, tworzy dom i rodzinę.

Gość sms pisze
Lepiej byc do dupczenia niz do sprzatania:)

Gość mysiacipka98
kochanki sa durne?a żony nie ze 3maja sie mezusia co sypia z inna? :)

Gość i w każdej chwili
Nie piszcie jej że bzyka żone bo ona wie lepiej ,przecież jej powiedział!

pannna z akcentu to zmienia postać rzeczy, żałosny babsztyl z ciebie! zawsze atakujesz mnie wyzywasz itpo a sama nie byłaś lepsza durna pindo! brawo idiotko!

Gość kre()szynka
a może jak on nocuje w pracy to nie jest w pracy tylko u innej kochanki :)

Gość sms pisze
Haha zone sie kocha, szanuje :) zwlaszcza jak sie ma kochanke:), coż za szacunek:)

Gość mysiacipka98
zone sie kocha i zdradza?ciekawa moralnosc :)

zony tez.. no i mezowie ze nie potrafia lub moze nie chca wybrac jednej... w ten sposob niszcza zycie obu ...

Gość mysiacipka98
moj kolega jest z zona mimo ,ze jej nie kocha,ale ona jest dobra,maja dziecko,ale sex jest kulawy,wiec szuka kochanki,dla mnie to wygodnictwo i tchorzostwo,ale wy oczywiscie obwiniacie kochanki nie facectow,coz za solidarnosc ;/

Gość 8888ijuz
Zonie wsadza w pupkę a niuni do buzi.

Gość pannna z akcentu
pytanie było: po co żona? A ci, kórzy zdradzaja żony to albo: -nie kochają ich i jak znajdą lepszą to odejdą, ale na to jest czas 1 rok, później juz nie odejdą (najmniejsza grupa, ale kazda kochanka sie łudzi, że jej sie taki trafił) - kochają je ale z natury swojej potrzebują odmiany i kochanka jest atrakcją i przygodą, która nic nie zmienia w uczuciach do żony, - nie kochaja ich ale są przywiązani do żon do dzieci, do psa, do telewizora, do wspólnych znajomych , do stabilizacji i szukają w kochance odskoczni by realizować ciekawy seks.

Gość do panny z akcentu
Pamiętam Cię z poprzednich tematów, powiem Ci, że głupiutka jeszcze jesteś jak większość 20 parolatek. Wydaje mi się, że on jest z Tobą bo w ten sposób chce się odmłodzić i schlebia mu zainteresowanie takiej młodej dupy:)

Gość mysiacipka98
o rany,naprawde myslicie ze kochanki maja po 20lat :) jak mialam mlodszego zonatego kochanka :) wprawdzie tylko o 5 lat,ale zawsze

ja osobiście nie chciałabym, żeby odszedł od żonki, dobrze mi tak jak jest, choć mógłby bliżej mieszkać:O jakby odszedł to byłaby lipa dla mnie bo rodzice by chyba na zawał padli :p

Gość sketa00mam
rozumie że masz ciszki, kosmetyki i moze lesze rzeczy za bzykanko bo tak bys się nie trzymała jego skoro nie zalezy Ci żeby był tylko z Tobą

hym... być może tak jest. Zawsze patrzy z zachwytem na mnie, ale ja nigdy za sexy piękność nie uważałam się, jestem wręcz przeciętna, ale on sądzi inaczej

Gość samo_zuo
mój z kochanką nie został.. został ze mną nie jestem pewna, co kochanka wiedziała mój temat w każdym razie, żal mi Was laski, bo włosy sobie z głów wyrywacie a facet się bawi Waszym kosztem i tyle :( współczuję (dosłownie) i budowanie związku z facetem, który odszedł od żony podczas, gdy się było jego kochanką, to głupi pomysł - nietrafiony

Gość sketa00mam
nie wolałabys byc z kims kogo kochasz ? a nie tylko kochanek na pare nocy w tygodniu

samo_zuo wybaczyłaś mu? ja wiem, że to brzmi paradoksalnie, ale ja jak będzie mi dane być kiedyś czyjąś żoną, NIgdy nie wybaczę