Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

Kochanki, jak często dzwoni do was facet? pytanie TYLKO do kochanek

Polecane posty

Gość sketa00mam
samo_zuo... to Ciebie jest żal że jesteś z kims kto moczył fiuta u kogos innego to Ty jestes żałosna pindo głupia dupa z Ciebie no ale pewnie nie masz pracy jestes kurą domową i byś nie miała gdzie pójść !! nie jestem za kochankami nie jest dla mnie to normalne, ale Ty to lipa na całego zero szacunku dla samej siebie, zresztą można wyczytać jaka Ty jestes "DUMNA" że mąż jest jednak z Tobą

Gość pannna z akcentu
no to jak, jestes z tym chłopakiem, co nie wie o twoim dziadzio-kochasiu?

jak już tak dopytujesz się, to powiedziałam chłopakowi, że jest ktoś, w kim silnie zauroczyłam się (szczegółów nie zna), ale nie chce końca tego związku, chce ratować go, choc nie wiem, czy jest sens

Gość Mój mąż @@@
mnie trzyma kasa, dlatego toleruje to ze ma kochanke. Jednak sexu z nim nie trawie, ale mam plan ze niby jestem chora na sprawy kobiece, to bede miala jakis czas spokoj. Kiedys sex był raz w tygodniu a teraz gnebia go wyrzuty sumienia i mnie np. zachodzi w kuchni od tyłu i kładzie reke w majtki i steka nade mna:O

Gość pannna z akcentu
powiedz mu że to zauroczenie wynika z tego że dziadzio dobrze cie posuwał, niech chlopak wie, co chce ratować.

Gość sms pisze
panna z akcentu- no dokładnie, nam kochankom zarzucaja glupote, a ja bym mężowi nie wybaczyła.

pannna z akcentu, akurat ty jesteś ostatnią osobą w tym temacie, która ma prawo mnie moralizować i dosrywać:) wyszło wyżej dlaczego, nie ośmieszaj się

Gość samo_zuo
tak wybaczyłam mu maczanie maczanie, za prawiczka nie wychodziłam, dziewicą nie byłam, inaczej podchodzę do seksu niż Ty ewidentnie mam pracę :) i wykształcenie :P i więcej do powiedzenia, niż kilka epitetów pod czyimś adresem..

Gość pannna z akcentu
ostro pierdolicie goopie srajdy, jestescie kochankami to chciałybyście aby żony wykopały mężów i zrobiły wam miejsce, jak bedziecie żonami to powiecie: kiedys myślałam ,ze po zdradzie męża wyrzucę, ale to nie takie proste...

Gość seeker84
do samo zuo umiesz liczyć? - LICZ NA SIEBIE TWOJE SZCZĘŚCIE INNYCH JEBIE...

Gość pannna z akcentu
panniusiu, wlasnie jestem pierwsza osoba, która moze krytykować- bo znam sytuacje z autopsji

Gość maybelineNY
żony boja sie samotnosci dlatego toleruja kochanki

Gość samo_zuo
Panno zdradzana żona nie znaczy nierozpieszczana żona :)) faceci zdradzają z różnych powodów.. kobiety przecież też zdradzają, często twierdzą, że kochają męża :)

Gość maruda_mike
jak kobieta jest zdradzana i to toleruje to facet przestaje je szanowac i tyle,wie ze moze pozwolic sobie juz na wszystko bo żonka oko przymknie

Gość samo_zuo
ale ja tego wcale nie tolerowałam ale przyznam szczerze - jakbym miała taką żonę jaką ja byłam wtedy , też poszukałabym kochanki..

Gość dzwonic do dwie
moj dzwoni co mniej wiecej dwie godziny :)

Gość pannna z akcentu
nie wywyższam sie piszę ci że jestes durna bo to wiem najlepiej :)

Gość normalny facet ttt
ja też mam kochankę, ale to przez żonę, która stroni od sexu, nie chce experymentować, nigdy nie wzięła mojego penisa do ust o analu nawet nie mam co myśleć. Dlatego ją zdradzam, mam przecież swoje potrzeby. Dziękuję, że istnieją kochanki 🖐️

Gość samo_zuo
mnei po analu dupa piecze, ale kochan trójkąty z kkm ;) i co?? zamierzasz odejść z tego powodu od żony? ;)

Gość normalny facet ttt
nie odejdę od żony, nie wyobrażam sobie starości z kimś innym niż ona. Znamy się od podstawówki, była najładniejszą dziewczyną w szkole, zresztą do dzisiaj jest piękna choć już ma prawie 40 lat. Mamy syna i córkę, których też nie chiałbym opuszczać, choć już są samodzielni i prawie dorośli. Kochanka, to kochanka a żona to dom i ostoja, ciepło rodzinne. Jednak jestem pewien, że zawsze będą ją zdradzał bo taką mam naturę.

Gość dojrzalsza emocjonalnie
Ja też kiedyś byłam kochanką żonatego faceta i było extra, ta adrenalinka, aż do momentu kiedy... zaszłam w ciążę.

Gość też była koch-anka
ja mam złe wspomnienia z tego okresu :( wykorzystał, rzucił i jeszcze wyzwał od k... i materialistki :O a ty co? urodziłaś?

Urodziłam. Wszystko było super, te potajemne spotkania, wyznania miłości, ten zakazany owoc, te jego starania o mnie, aż nagle jakbym dostała obłuchem w łeb

Gość normalny facet ttt
zostawił cie jak juz było dziecko na świecie ?

To ja zerwałam kontakt, w ogóle chciałam ukryć ten fakt przed nim, ale pod koniec ciąży wszystko mu powiedziałam.

Gość samo_zuo
a ja miałam taką panią na forum dzieciowym - rówieśniczym wychowuje dziecko faceta, który wrócił do żony i dzieci może liczyć tylko na alimenty :( żal jej pomimo, że jestem niby po drugiej stronie

Gość a bo to...
do kochanki facet pisze gdy jest w miejscu, gdzie nikt go nie nakryje, gdzie jest najbezpeczniej - tzn najczesciej jak siedzi na kiblu siedzi i sra, a w miedzy czasie pisze słodkie smski :-D własnie taki sa relacja z kochankami - gówniane :-D