Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mancyka87965

Sex w aucie? czy to brak szacunku do samej siebie?

Polecane posty

Gość joknoerobo
Ooo przyszły oburzone suki, które teraz udają panie domu, a koleś je wydymał kiedyś w aucie. Żal mi takich płytkich kobiet.

Gość oj ci faceciiii
jak maja na siebie ochote? no jak sa w takim stanie ze tylko sie dotkną oboje i orgazm..to faktycznie w takim stanie finalnym nie wazne gdzie..ale jak maja ochote w sensie, ze na siebie..to jednak wybiorainne miejsce bardziej wygodniejsze itp. ponadto sex z nowym facetem i to wasz 1 sex i w aucie..to takie zenujące. Chyba ze macie po 20 lat i nie macie gdzie to rozumiem;p lub wracacie z miodowego miesiaca i wam sie zebrało na wspominki..to hamulec i daleko od ludzi;p i tez mi sie wydaje, ze nie ma to jak sex ale w SUV lub jakies wyzsze kombi, co to za przyjemnosc w ciasnym aucie..ani sie objac..tylko chyba ludzie sie wypinaja 5 minut i po sprawie..;

Gość mancyka8785
a więc postanowiłam ze nie dojdzie do takiej sytuacji. i niech wyjdzie ze jestem staroswiecka. w dupie to mam,

Gość naxi
polecam. przetestowalam juz 3 modele samochodow. facet byl ten sam, ale kto wie... :))

Gość Lecytyna
Sex w aucie- zajebisty. Polecam. Jak się jest napalonym to ograniczone miejsce w niczym nie przeszkadza

Gość MARYSGAN
Staroświecka?, ee tam, to taka moda chyba dla 20 latków, którzy nie mają własnych mieszkań i pozostaje małe auto, bądź krzaki, klub. Jak pisałaś gość ma firmę, mieszkanie, to jest nienormalne, że proponuje ci sex w aucie.

Gość mancyka8785
nie proponuje. uwaqza ze to nic złego.mamy odmienne zdanie na ten temat.

Jesli uważasz, że to coś złego, to nad czym się w ogóle zastanawiasz? Nie zgódź się i tyle.

Gość nie rozumiem co to ma do
szacunku dla siebie... Bark szacunku, to jak pozwalasz sie obrazac, bic i traktowac niewlasciwie, a gdzie macie sex to juz wasza sprawa. Ale w aucie jest wyjatkowo niewygodnie, to juz lepiej skombinujcie wolna chate, jak tak was pili.

Gość nie rozumiem co to ma do
teraz doczytalam, ze on ma mieszkanie - zaraz, to po co w aucie? Moze to zwykla meska dziw.ka, co ma zone i dzieci w mieszkaniu, dlatego auto? Sprawdz go najpierw dokladniej, niech ci pokaze to swoje mieszkanko, a wtedy sie okaze, czy nadal bedziesz chciala go przeleciec.

Gość oj ci faceciiii
idz do w litery zakleta N jak Nastrój fota;p I co lepsze? auto zimne;p?

Gość Angelika19
Seks w samochodzie nie jest niczym złym..czasami może byc bardziej podniecający chodzi mi o to że jest taka nutka adrenaliny czy ktos wtedy akurat nie nadejdzie nie zobaczy tego...oczywiście zależy w jakim miejscu zaparkujemy:)

Gość taka kobietka
Mam 41 lat rok temu mialam romans z południowcem taki sekretny romans działał na mnie niesamowicie ten młodszy troszke facet sama chemia,seks i totalne szalenstwo pierwszy raz w zyciu kochalam sie w samochodzie i te spotkania były odjazdowe,dzikie pierszy raz w zyciu mialam takie doznania nie żałuje ani chwili od dawna juz sie nie spotykamy choc oboje siebie pragniemy ale tamte chwile pozostana w mojej pamieci kurcze kochalismy sie z 5-6 razy z rzędu jak on na mnie działał i ta sytuacja , ten strach i zarazem niesamowita chec seksu ....łał dzikosc a nie nie było mowy o braku szacunku nasz romans trwał kilka miesiecy i musiał wygrac rozsądek zeby nie skrzywdzic nikogo zycie ....

Gość karolw
ile ja majteczek zbieralem po aucie w niedziele rano eh nieraz to az stopy na szybie byly

Gość karolw
ta tylko krosty na p i z dz i e ci po nim zostaly ? po tym tirowcu ? XD

Seks w samochodzie - nie ma sprawy. Pierwszy seks w samochodzie - nigdy w życiu!

Gość kasia.. ---
o kurna! że też ja tego nie wiedziałam jak se w aucie dałam cnote odebrać.:O no byłabym nie dała:P btw tera mam alibi na swój zryty beret:classic_cool:

Gość lubię moje autko :)
jego auto też :) całusy tak ale 😘 jeżeli nie macie własnego M - hotel ;)

Gość smerfetka1
ja tam uwielbiam i ten dreszczyk emocji ze ktoś zaraz może nadejść

Gość gość
Ja chciala to ja dymalem w samochdzie ile weszlo

Gość gosciuwa
Ja chciala to ja dymalem w samochdzie ile weszlo

Gość gość
Ja najczęsciej koleżankę żony w samochodzie bzykałem z powodów czysto naturaknych u mnie żona w domu a jak mni to ktoś jest u niej też tak somo to gdzie to robić samochód najlepszy

Gość ujjhh
czemu brykasz kolezanke zony???

Gość ujjhh
BO ŻONA MI TAK DOBRZE NIE ROBI

Gość gość
a Ty żonie robisz tak dobrze :( smutne to a może "zaatakuj" żonę w aucie zdziwisz się ;)

Gość gość
nie wiem co złego jest w sexie w aucie? autorka to chyba jakas dewota. ja z moim facetem wiele razy tak sie kochalismy. pamietam jedna sytuację o której nigdy nie zapomnę. kiedys bardzo póżnym wieczorem juz zajechalismy sobie na polankę no i sobie działamy. nagle jak w horrorze zobacyzłam ze przez szybe ktos zagląda, jakas twarz w kapturze. nie musze chyba mówic jakiego wrzasku narobiłam. mój facet omało nie dostał zawału. wskoczył goły za kierownice i szybko stamtad ucieklismy. jechalismy pół drogi na golasa hahaha ja pierdziele do dzis sobie mysle kto to mógł byc, polana na bezludziu koło lasu..masakra

Gość edi-27
opowiadanie iście jak z horroru. A czy jak dziewczyna np. robi dobrze swojemu facetowi w czasie jazdy to znaczy, że się nie szanuje? Nie sądzę...