Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anapana

zmywarka nie płucze/ płucze brudną wodą

Polecane posty

Gość anapana

hej mam problem ze zmywarką. Otóż używam jej od kilku miesięcy i na poczatku było wszystko ok. Bardzo ładnie myła płukała NAWET NA NAJKRÓTSZYM PROGRAMIE. od nie dawna płucze mi naczynia ale brudną wodą! potem ta brudna woda zasycha na naczyniach i ciężko to nawet domyć ręcznie! umyłam filtr, śmigła ładnie chodzą, temperatura też ok. Próbowałam umyć na dłuższym programie w większej temperaturze i jest to samo. DALEJ BRUDNE NACZYNIA. coś musi być nie tak bo na początku było ok. Zaczęłam nawet łądować mniej naczyń ale to też nie to. Jedyne co zauważyłam to to,że jak wyjęłam filtr ten na dole obok soli (mam zmywarkę amica zia coś tam ;P) to stoi tam woda(czyli nie widać tej wody jak jest założony filtr, dopiero po wyjęciu filtra) Wydaje mi się że tu tkwi problem ...tak jakby coś było tam zapchane-pomimo,że nie ma tam resztek jedzenia. Próbowałam jakoś spuścić tę wodę ale nie da się chyba- nie wiem nawet bo nie ma jak tam zajżać za bardzo...musiałabym wybrać chyba tą wode. soli też jest dużo. proszę o pomoc dziękuję

Gość masz cos z pompa
wezwij serwis

Gość anapana
może dodam,że pomimo tego iż sól jest to cały czas pali mi się światełko ,że soli nie ma ...;/ nie wiem już o co chodzi

Gość mama synkaaaaaa
a ta woda spływa grawitacyjnie czy caly czas stoi? może pompa odprowadzajaca??

Gość anapana
nie no na peno spływa bo mi nic w zmywarce nie stoi. nawet ta woda w filrze już nie jest taka brudna. soli jest pelno ale mimo tego cały czas pali się światełko ,że jej nie ma ....

Gość mama synkaaaaaa
to moze ta pompa odprowadzajaca wode???